Să fiți vo­ioși și să­nă­toși. Să aveți minte și mai multă de­cât până acum, pen­tru că nici­o­dată nu‑i des­tulă :)) . Să mun­ciți cu spor în 2014, iar efor­tu­rile voas­tre să le ve­deți îm­pli­nite în fapte bune și bi­ne­me­ri­tată răs­plată. Să nu ui­tați să vă pese mai mult de cei din ju­rul vos­tru, ajutându‑i pe al­ții să vadă, să în­țe­leagă, să spere. Să fiți so­li­dari cu co­mu­ni­tă­țile din care vă sim­țiți parte, ba chiar să în­drăz­niți mai mult și să con­stru­iți voi în­șivă co­mu­ni­tăți în ju­rul unor va­lori în care cre­deți. Să vă fa­ceți pla­nuri și să le du­ceți la bun sfâr­șit pe ace­lea care me­rită, pen­tru că pla­nuri ne fa­cem multe, dar unele sunt me­nite să rămână doar în­chi­pu­iri. Care nu‑s za­dar­nice, căci din ru­i­nele lor se nasc cele ce le izbândim.

Toate as­tea mi le do­resc și mie. Iar voi să mai tre­ceți pe la blo­gul meu, dacă veți avea timp și cu­ri­o­zi­tate. Eu am să scriu și am să vă aștept.


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Anonymous

    La Multi Ani!

  2. David Dragos

    Mul­tu­mim So­rine! Un an cu cat mai multe scri­eri in­te­re­sante si pline de in­spi­ra­tie! Sun­tem cu ochii pe tine!:)


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.