Nici nu s‑a ter­mi­nat bine tra­ge­rea la sorți pen­tru pre­li­mi­na­ri­ile Euro 2016, că au și apă­rut de­cla­ra­ți­ile des­pre grupa în care a că­zut Ro­mâ­nia. O să mai curgă niște cer­ne­ală zi­lele as­tea des­pre su­biec­tul ăsta, așa că am să ur­mă­resc și eu ce gân­dește lu­mea des­pre șansele noas­tre de ca­li­fi­care. Deo­cam­dată Hagi ne spune că tre­buie să avem o at­mosferă bună în ju­rul echi­pei și să cre­dem în șansa noas­tră. Ca de obi­cei, re­gele e profund.

Pițu­rcă de­clară că Gre­cia e fa­vo­rită — de când dracu’ au de­ve­nit și gre­cii o echipă mare de fo­tbal? — și că fo­tba­lul se joacă pe te­ren. Aș adă­uga și eu că ba­lo­nul e rot­und și că tre­buie să ne do­rim mai mult vic­to­ria. Mai aproape de re­a­li­tate este de­cla­ra­ția lui Vi­o­rel Mol­do­van: dacă nici acum nu ne ca­li­fi­căm în­seamnă că sun­tem chiar proști. Rău.

Eu cam bă­nu­iesc cum se vor des­fă­șura lu­cru­rile: o să ne ima­gi­năm că e ușor să câști­găm grupa, o să ne cul­căm pe‑o ure­che și ne vom mai trezi după ce ne luăm niște bă­tăi umi­li­toare de la greci, un­guri și ir­lan­dezi, cam pe la mo­men­tul când ne mai pu­tem ca­li­fica “doar matematic”. 


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.