Mircea Badea s‑a cutremurat

5 martie 2017

Măr­tu­ri­sesc că mi‑a cam stat inima în loc ieri, când am vă­zut alarma de cu­tre­mur pe apli­ca­ția Bi­zi­day. Două ches­tii m‑au fă­cut to­tuși să mă în­do­iesc: fap­tul că era anun­țat gra­dul 10, ceea ce este foarte pu­țin cre­di­bil să se în­tâm­ple vreo­dată și fap­tul că nu s‑a au­zit vo­ice lui Mo­ise. Eu m‑am ui­tat la fil­mu­le­țul lui de pro­mo­vare a no­ti­fi­că­rii de cu­tre­mur și așa re­ți­nu­sem: dacă e peste 6, e vo­cea lui anun­țând cutremurul.

Dacă aș fi vă­zut tot me­sa­jul de no­ti­fi­care, care zi­cea că e 10 grade Ri­ch­ter la 10 km adân­cime, aș fi fost si­gur că e eroare. În Vran­cea nu se în­tâm­plă ni­mic la 10 km adân­cime. Chiar și așa, ra­țio­nal mă în­do­iam de alertă, dar cor­dul pal­pita vioi cu 150 de bă­tăi pe mi­nut. Minimum.

A doua zi hop! și domnu’ Mir­cea Ba­dea care vrea să facă plân­gere pe­nală îm­po­triva lui Mo­ise Gu­ran pen­tru că a răs­pân­dit in­for­ma­ții false. Auzi cine se plânge, ăla care co­mite o dez­in­for­mare la fi­e­care trei cu­vinte pe care le rostește!

Mir­cea Ba­dea a de­pus o plân­gere pe­nală pe nu­mele lui Mo­ise Gu­ran, din ca­uza ero­rii apli­ca­ției Bi­zi­day, care a anu­nţat un cu­tre­mur de 10 grade pe scara Richter.

Ci­tește: Re­a­li­za­to­rul TV Mir­cea Ba­dea a anu­nţat că îi va face plân­gere pe­nală lui Mo­ise Gu­ran | Ro­ma­nia Libera


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.