Cum te cheamă, pui de dac? Khaled.

1 aprilie 2017

Bra­vos, Kha­led! Ține‑o tot așa.

Iar noi, noi ce fa­cem, dragi com­pa­tri­oți? Ne mân­drim și noi cu ar­de­lea­nul nos­tru? Că ăsta e spor­tul na­țio­nal la ro­mâni: stăm în cur pe ca­na­pea, gân­gă­vim anal­fa­bet și ne mân­drim cu ce fac al­ții: olim­pi­cii, Ha­lep, gim­nas­tele șamd. Că noi ori nu sun­tem în stare, ori ne e lene.

Un tâ­năr care lo­cu­iește la Si­biu a in­trat în fi­nala uneia din­tre cele mai im­por­tante com­pe­ti­ții din lume de­di­cate ino­va­ți­i­lor care pot schimba lu­mea, „The Chi­vas Ven­ture“. Com­pe­ti­ția, or­ga­ni­zată de com­pa­nia care de­ține cu­nos­cuta marcă de whis­key, oferă pre­mii în va­loare de un mi­lion de do­lari ce­lor mai bune pro­iecte. Iar pro­iec­tul care l‑a dus pe si­bia­nul Kha­led al Meza­yen în fi­nala com­pe­ti­ției mondi­ale este cel al unui fil­tru de apă de­o­se­bit de performant.

Ci­tește: Ar­de­lea­nul care a in­ven­tat cel mai per­for­mant fil­tru de apă: Kha­led al Meza­yen are un doc­to­rat în far­ma­cie in­dus­tri­ală și un MBA în ma­na­ge­ment far­ma­ce­u­tic | REPORTAJ | Ro­ma­nia Libera


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.