Trump, idiotul de serviciu

4 aprilie 2017

Ra­re­ori poți sa vezi o mos­tră de pros­tie și lipsă de di­plo­ma­ție la un ase­me­nea nivel cum de­mon­strează Trump. În fi­e­care zi mă con­vinge că e pro­ba­bil cel mai prost pre­șe­dinte al SUA, nu doar din câți au fost până acum, ci din câți ar pu­tea vreo­dată să aleagă americanii.

Ul­tima sa ispravă:

Îl aș­teaptă pe pre­șe­din­tele chi­nez în vi­zită în SUA. Evi­dent, una din­tre pro­ble­mele spi­noase aflate pe agenda de dis­cu­ții este si­tu­a­ția din Co­reea de Nord, unde tem­be­lul ăla mic și frus­trat s‑a cam luat în se­rios cu ar­ma­men­tul nu­clear. Se știe că tra­di­țio­nal China îi sus­ține, că doar de aia au ajuns să și‑o ia în cap în ha­lul ăsta. SUA se gân­desc că ar fi bine să cadă de acord cu China asu­pra re­zol­vă­rii aces­tei probleme.

Ce face idi­o­tul de la Casa Albă? Îna­inte să se vadă cu pre­șe­din­tele chi­nez de­clară că el va re­zolva pro­blema Co­reei de Nord cu sau fără aju­to­rul Chi­nei. Adică, cu alte cu­vinte, mă p…ș pe dis­cu­ți­ile cu chi­nez­o­iul ăsta mic care vine la mine în vi­zită, eu deja am luat deja de­ci­zia.

Ce ati­tu­dine cre­deți că poate avea China în con­tex­tul ăsta? Cum mai pot fi de acord cu re­zol­va­rea pro­ble­mei co­re­ene când s‑a creat im­pre­sia că asta se face peste ca­pul lor?

Și uite așa, cu gura aia de țață proastă din obor, Trump toc­mai s‑a c…t pe șansele de a ajunge la un acord cu China.

Ci­tește: Trump, pre­gă­tit să re­zolve pro­blema nord-co­re­eană fără aju­to­rul Chinei


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Gheorghe Roman

    Unui mare des­tept i s‑a pus o in­tre­bare ! Daca esti asa des­tept de ce nu esti si bogat?


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.