Cea mai fațadă frumoasă

11 iunie 2017

După cum pro­ba­bil știți, du­amna Gabi Fi­rea a lan­sat un con­curs de fa­țade în Bu­cu­rești. Și în mod evi­dent Bu­cu­reștiul a fost cu­prins de fre­ne­zia com­pe­ti­ției, pro­pri­e­ta­rii de clă­diri chel­tu­ind bani cu ne­mi­lu­ita, doar-doar vor fi în­ving­ă­tori. Având în ve­dere miza uri­așă a con­cur­su­lui — lasă pre­miul în bani, dar să te pre­mieze cu mâ­nu­țele ei de­li­cate du­amna Gabi Fi­rea, uau, ce onoare! — îmi per­mit să dau câ­teva sfa­turi po­si­bi­li­lor competitori.

Ca să aveți suc­ces este mu­sai să în­țe­le­geți că în co­mi­sia de acor­dare a pre­mi­i­lor va fi du­amna Fi­rea, o du­amnă plină de bun gust atât în ce pri­vește ți­nuta sa, cât și în ce pri­vește am­bien­tul lo­cu­in­ței. Iată do­vada cea mai elocventă:

Sper că v‑am con­vins că e vorba de stil și ra­fi­na­ment de­o­se­bit. Deci ca s‑o im­pre­sio­nați pe du­amna Gabi cu fa­țada voas­tră tre­buie să vă pre­zen­tați mă­car la ace­lași nivel de bun gust. Din fe­ri­cire cei de la Idei Ur­bane au ve­nit cu câ­teva mos­tre de fa­țade ce­le­bre re­fă­cute după gus­tul du­am­nei pri­mar. Dacă vreți să câști­gați, stu­di­ați-le serios.

Ate­neul Român

Bi­se­rica Stavropoleus

Mu­zeul Enescu

Pa­la­tul Regal

Sper că ați prins ideea. Dacă nu, aveți aici mai multe explicații.

Suc­ce­suri!


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.