Cu ciocanul la vizionare

24 iunie 2017

La Huși, epi­sco­pul lo­cu­lui cică ar fi fost șan­ta­jat de trei pre­oți cu niște ima­gini com­pro­mi­ță­toare în care pre­a­cu­vi­o­sul se bu­cura de nu­rii unui june băr­bat. Acuma chiar și ne­vastă-sa, coana epi­sco­peasa, zice că dom’ epi­scop i‑ar fi măr­tu­ri­sit “gro­ză­via”, deci se ade­ve­rește că e ade­vă­rată. Prin altă zona a ță­rii, la Mu­reș, un pre­a­cu­vios preot a fost în­re­gis­trat au­dio cum se dă­dea la un tâ­năr de 17 ani că­ruia îi ce­rea să‑i arate “cio­ca­nul”.

Și zău că nu m‑ar in­te­resa ce fac ei în viața lor pri­vată, dacă toată tagma bi­se­ri­cească n‑ar avea gura așa mare îm­po­triva ho­mo­se­xu­a­li­lor. Ba le mai dau apă la moară și ălora de la Coa­li­ția pen­tru fa­mi­lie, pen­tru că cele trei mi­li­oane de sem­nă­turi pen­tru mo­di­fi­ca­rea con­sti­tu­ției nu le-ar fi strâns nici­o­dată ji­ha­diș­tii ăia, de unii sin­guri. Tot bi­se­rica a fă­cut treaba, dar ei s‑au co­co­țat pe va­lul ăsta de ipo­cri­zie ortodoxă.

Și ajung să mă în­treb de ce or fi așa por­niți îm­po­triva par­te­ne­ri­a­tu­lui ci­vil și a fa­mi­liei for­mate din doi de ace­lași sex. Păi pro­ba­bil și pen­tru că le-ar strica dis­trac­ția, că dacă ho­mo­se­xu­a­lii se iau în­tre ei, nu mai vin la taica popa să îi arate ciocanul.


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.