Liviule, o să-ți fie dor de Sorin

26 iunie 2017

Aud că pe lista de pro­pu­neri pen­tru pri­mul mi­nis­tru al PSD s‑ar găsi Mi­hai Fi­for, Mar­cel Cio­lacu și două cu­coane din Te­le­or­man, res­pec­tiv fai­moasa Car­men Dan și o oa­re­care Vi­orica Dan­cilă. Dacă asta e tot ce poate PSD, sunt pier­duți. Pen­tru că nici unul din­tre oa­me­nii ăș­tia nu are nici un fel de ex­pe­riență ma­na­ge­ri­ală și chiar dacă prin ab­surd Iohan­nis i‑ar ac­cepta, pro­gra­mul de gu­ver­nare s‑ar duce în cap rapid.

Pe Mi­hai Fi­for Iohan­nis deja l‑a res­pins acum vreun an ju­mă­tate, când Ponta îl pro­pu­nea mi­nis­tru. Iohan­nis a mo­ti­vat ca in­di­vi­dul nu are ex­pe­riență ma­na­ge­ri­ală re­le­vantă pen­tru un ast­fel de post. Ce șanse sunt să‑l ac­cepte acum ca prim mi­nis­tru? Pe Cio­lacu iar nu‑l văd, e un ilus­tru ne­cu­nos­cut, fără nici un fel de abi­li­tăți care să‑l re­co­mande. Iar des­pre cele două ma­dame de Te­le­or­man nu e ni­mic de adă­u­gat. Sin­gura lor ca­li­tate e că sunt con­ju­de­țene cu Li­viu Drag­nea. In rest, pământ de flori.

Și dacă Drag­nea e atât de prost în­cât să se ducă cu ast­fel de pro­pu­neri la Co­tro­ceni, tare mă tem că se va trezi cu o no­mi­na­li­zare fă­cută de Iohan­nis, din rân­du­rile PSD. Adică ci­neva care nu vrea să stea ne­a­pă­rat cu ca­pul ple­cat la Drag­nea. Și ce‑o să facă PSD? Nu‑i vo­tează ca­bi­ne­tul și se îm­ping sin­guri că­tre an­ti­ci­pate? Ame­nință cu sus­pen­da­rea lui Iohan­nis deși n‑au nici un ar­gu­ment con­sti­tu­țio­nal, plus că po­pu­la­ția e tot mai mult de par­tea președintelui?

E cam șah și mat la dom­nul Li­viu, cred. O să‑i fie dor de Grindeanu. 😀


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.