My name is Kitty

Cel mai nou loca­tar din Mara­mu­reș 22 este Kitty. Cum era de aștep­tat, are o poveste, care sună așa: de câtva timp dis­cu­tam cu Car­men des­pre adop­ta­rea unei pisi­cuțe – amân­doi sun­tem iubi­tori de ani­male, dar până acum ne gân­deam mai degrabă la câini. Cum nu avem un stil de viață potri­vit pen­tru un câine, a apă­rut ideea unei pisici, pen­tru că e mai puțin pre­ten­ți­oasă când vine vorba de plim­bări, com­pa­nie, îngri­jire.

Într‐o dumi­nică ne‐am dus să cum­pă­răm un cadou pen­tru nepoata mea (care toc­mai a făcut opt ani) și după multe cău­tări ne‐am hotă­rât la o jachetă de ploaie care avea un impri­meu cu o pisi­cuța numită Kitty. Am dus cadoul, seara ne‐am întors acasă. Car­men a vrut să‐și ia ceva din mașină, a ieșit și a obser­vat la întoar­cere că o urmă­rește ceva. Era o pisi­cuță mică și sub­nu­trită. Car­men a intrat în casă și, pen­tru că i‐a fost milă de ea, m‐a che­mat “să văd ce vrea”, dar când am des­chis ușa blo­cu­lui, pisi­cuța a por­nit cu un curaj neo­biș­nuit și a intrat direct în apar­ta­men­tul nos­tru ca la ea acasă.

Un șir de eve­ni­mente care s‐au ali­niat în mod neaș­tep­tat ne‐au con­vins că nimic nu e întâm­plă­tor și pen­tru noi a fost clar atunci că ea e Kitty și e noul nos­tru loca­tar. Au tre­cut 3 săp­tămâni de atunci, s‐a între­mat, e vioaie și veselă și iubi­toare.Evaluează...

Mulțumesc! Spune și altora despre articol.
 
Spune-mi, te rog, cum ți s-a părut articolul?
 • Interesant
 • Original
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Trist
 • Enervant

Comentează pe Facebook...


Comentează pe blog...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


 1. Gabi

  Pvesti simi­lare au si copii nos­tri bla­nosi :). Le poti cit pe http://my-kitty.ro

 2. Gabi

  Feli­ci­tari 🙂


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.

Meniu