Papașa Viktor

Voi ați băgat de seamă cât de mao­țe­du­nist devine cu tim­pul zâm­be­tul lui Ponta? Sea­mănă tot mai mult cu cel al lui Ili­escu de acum niște ani de zile, rân­je­tul ăla comu­nist menit să liniș­tească pen­sio­na­rele și să rela­xeze pro­le­ta­ri­a­tul – ei sunt aici, au grijă de toate, nu tre­buie să ne batem noi căp­șoa­rele pros­tuțe. În Româ­nia este nevoie de un tătuc ato­tpu­ter­nic și atoa­tești­u­tor pe care oame­nii să‐l știe aple­cat peste pro­ble­mele țării, zâm­bind cu stă­pâ­ni­rea de sine a celui care are lucru­rile sub con­trol, câtă vreme ei învârt micii pe gră­tar și scot berea din fri­gi­der. Iar tătu­cul nu tre­buie doar să zâm­bească, ci din când în când să ne dea.

În rusă – acolo unde s‐a inven­tat tipul ăsta de lider – tătuc se spune papașa. Iar papașa Vik­tor a învă­țat mode­lul foarte bine. Zâm­bește cu toată fața, forțându‐și col­țu­rile gurii să atingă ure­chile. Apoi ne dă câte ceva, de pildă scu­tire de taxe la podul din Fetești. Ca să ne ducem la mare și să avem mai mulți bani de mici și bere. Iar noi nu tre­buie decât să râgâim feri­ciți și să votăm dis­ci­pli­nat.

Doamne, bine se mai tră­iește în țara asta!


Citește...


Evaluează...

Mulțumesc! Spune și altora despre articol.
 
Spune-mi, te rog, cum ți s-a părut articolul?
 • Interesant
 • Original
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Trist
 • Enervant

Comentează pe Facebook...


Comentează pe blog...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


 1. Mitica Grigore

  corect

 2. Petrica Grigore

  Mai bine ne taxau acum cat e sezon. La iarna o sa tre­aca numai Mos Cra­ciun see you a lui sanie. Acum nu au facut decat sa‐si ascunda inca­pa­ci­ta­tea de a opti­miza sis­te­mul de taxare.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.

Meniu