E în­ce­put de sep­tem­brie, deci por­nim spre Fă­gă­raș. De data asta în­cer­căm să fa­cem cea­laltă ju­mă­tate de cre­astă, din­spre Turnu Roșu că­tre Po­dragu, ca să în­che­iem — mai ales eu — tra­seul pe care îl în­ce­pu­sem anul tre­cut. La ora când veți ve­dea pos­ta­rea asta voi fi în tren, că­tre Tăl­ma­ciu. De acolo mer­gem pe jos la Turnu Roșu, ca­zare la o pen­siune și mâine di­mi­neață apu­căm pe tra­seul de cre­astă. Dacă am no­roc de sem­nal 3G poate pos­tez vreo poză de sus. Dacă nu, când m‑oi în­toarce, peste vreo șase zile.

Urați-mi no­roc, că e ne­voie. Vre­mea se anunță des­tul de rece, așa că ba­ga­jul e des­tul de greu. Sper să nu ne plouă prea tare — prog­noza zice că nu, dar nici­o­dată nu știi pre­cis. Cu an­tre­na­men­tul aș zice că stau mai bine ca anul tre­cut — sunt la a cin­cea ie­șire pe munte din vara asta — dar asta e doar te­o­re­tic. Prac­tic, vom vedea 🙂


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Daniel LUPU

    No­roc!
    Am fa­cut acum 35 de ani ju­ma­ta­tea de cre­asta pe care tu ai parcurs‑o anul tre­cut. Si de atunci ma tot gan­desc la ju­ma­ta­tea pe care tu o vei face acum. In­ce­pu­sem sa cred ca n‑o voi mai face nici­o­data. Acum, va­zand ca ai ase­me­nea pre­o­cu­pari, parca in­cep sa-mi in­mu­gu­reasca gan­du­rile din nou!
    Sa vii sa­na­tos si sa-mi po­ves­testi. Poate, cine stie, in vi­i­toa­rea tura ma iei (lu­ati) si pe mine 🙂


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.