Chef de inundații

Despre doamna Doina v‐am mai povestit aici, dar prob­a­bil că ați uitat sau ați tre­cut cu ved­erea. Iată însă că soarta ne‐o scoate în cale din nou pe această dis­tinsă min­istreasă, intrată în guvern ca să facă să fie bine, pen­tru ca să nu fie rău. Deoarece în aria incom­pe­tențelor sale intră nu numai pădurile — unde nu tre­buie să facă nimic, doar să închidă ochii — ci și apele, duamna Doina a tre­buit să se suie în barca lui Ponta și Drag­nea, ca să arate poporu­lui com­pa­si­unea sa nețăr­mu­rită.

Plutind în barca trasă de jan­darmi pe ulițele inun­date, tri­oul guver­na­men­tal arată pre­cum pri­maru', sec­re­taru' și con­tabila de la primărie într‐o zi de strâns lumea la vot: "nea Ilie, când ne‐ntoarcem tre­cem pe la matale". Și, judecând după per­for­manțele de până acum, cam ăsta e nivelul maxim la care Vic­tor Viorel poate să se ridice.

În ce o privește pe min­is­tra apelor, ca să‐l parafrazez pe dom­nul Ponta, aș zice: fă, Doina, n‐oi avea tu chef de inun­dații, da' zi dracu' și tu ceva inteligent, că o să zică lumea că ești incom­pe­tentă!


Comentează pe Facebook...


Comentează pe blog...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.

Meniu