Lungul drum al flyerului către fraier

Au pese­diș­tii ăștia un stil de a te minți în față de‐ți vine să te întrebi dacă nu cumva te afli în vreo rea­li­tate para­lelă și nu‐ți dai seama. Deci uitați‐vă și voi la acest scurt repor­taj cu indi­vi­zii de la PSD Gorj – sunt sigur că la fel găsiți și prin alte fili­ale de‐ale lor – cum sus­țin cu seni­nă­tate că nu știu nimic de pli­an­tele min­ci­noase găsite în sediul lor de jur­na­liști. Este exact tupeul ăla ine­ga­la­bil al lui Ponta de a ține în mână un căcat și a‐l pre­zenta drept pră­ji­tură în timp ce zâm­bește cinic, ca și cum ar spune știu că mint, da' nu puteți să dove­diți asta.

[lite­box href="http://www.youtube.com/watch?v=37u-X5ndhxc"]

Raha­tu­rile alea de pli­ante sunt tipă­rite la ace­eași tipo­gra­fie unde se fac manu­a­lele șco­lare, care manu­ale n‐au fost gata la timp, pro­ba­bil pen­tru că erau ocu­pați cu tipă­ri­rea mize­ri­i­lor elec­to­rale. Și, mai mișto, sunt dis­tri­bu­ite inclu­siv prin poșta română, adică pe banii publici.

Iar ca tică­lo­șia să fie împinsă până la capăt, minis­trul comu­ni­ca­ți­i­lor , un oare­care Coto­ve­lea, anunță că sala­ri­ile tutu­ror sala­ri­a­ți­lor poș­tei vor fi mărite de luna vii­toare, deși insti­tu­ția asta e prac­tic fali­men­tară. Din nou un gest de sfi­dare, făcut pe față, de mitu­ire a unor amă­râți care au fost puși să împrăș­tie tot felul de flu­tu­rași pen­sio­na­ri­lor si țăra­ni­lor. Așa arată țara asta în viziu­nea pese­distă: și vio­lată și cu banii luați.


Citește...


Evaluează...

Mulțumesc! Spune și altora despre articol.
 
Spune-mi, te rog, cum ți s-a părut articolul?
  • Interesant
  • Original
  • Amuzant
  • Plictisitor
  • Trist
  • Enervant

Comentează pe Facebook...


Comentează pe blog...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


  1. Florentina Pancescu

    Asa s‐au cas­ti­gat toate ale­ge­rile in tara asta.… Ne jig­nesc si ultima umbra de inte­li­genta. Si evi­dent, nu‐i intreaba nimeni de sana­tate…


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.

Meniu