Lungul drum al flyerului către fraier

Au pesediștii ăștia un stil de a te minți în față de-ți vine să te întrebi dacă nu cumva te afli în vreo real­i­tate para­lelă și nu-ți dai seama. Deci uitați-vă și voi la acest scurt repor­taj cu indi­vizii de la PSD Gorj — sunt sigur că la fel găsiți și prin alte fil­iale de-ale lor — cum susțin cu sen­ină­tate că nu știu nimic de pli­antele min­ci­noase găsite în sediul lor de jur­nal­iști. Este exact tupeul ăla inegal­a­bil al lui Ponta de a ține în mână un căcat și a‑l prezenta drept prăji­tură în timp ce zâm­bește cinic, ca și cum ar spune știu că mint, da' nu puteți să dovediți asta.

[lite­box href="http://www.youtube.com/watch?v=37u-X5ndhxc"]

Raha­turile alea de pli­ante sunt tipărite la aceeași tipografie unde se fac man­ualele șco­lare, care man­uale n‑au fost gata la timp, prob­a­bil pen­tru că erau ocu­pați cu tipărirea miz­eri­ilor elec­torale. Și, mai mișto, sunt dis­tribuite inclu­siv prin poșta română, adică pe banii pub­lici.

Iar ca ticăloșia să fie împinsă până la capăt, min­istrul comu­ni­cați­ilor , un oare­care Cotove­lea, anunță că salari­ile tuturor salari­aților poștei vor fi mărite de luna viitoare, deși insti­tuția asta e prac­tic fal­i­men­tară. Din nou un gest de sfi­dare, făcut pe față, de mituire a unor amărâți care au fost puși să împrăștie tot felul de flu­tu­rași pen­sion­ar­ilor si țăranilor. Așa arată țara asta în viz­iunea pesedistă: și vio­lată și cu banii luați.


Comentează pe Facebook...


Comentează pe blog...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


  1. Florentina Pancescu

    Asa s‑au cas­ti­gat toate alegerile in tara asta.… Ne jig­nesc si ultima umbra de inteligenta. Si evi­dent, nu‑i intre­aba nimeni de sanatate…


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.

Meniu