Cu cine voi vota și de ce

M‐am tot gân­dit și răzgân­dit cu cine să votez, că oferta anul ăsta e foarte diver­si­fi­cată. Avem neamț, avem pro­cu­ror, avem Mic­key Mouse, avem bună­ciune… nici nu știi la ce să te oprești mai întâi. Așa că mi‐am zis în sinea mea că doar o ana­liză atentă a can­di­da­ți­lor mă poate scoate din neho­tă­râre.

Neam­țul pare serios, pro­cu­roa­rea e foarte hotă­râtă – amân­doi sunt opțiuni ten­tante. Bun, pe ăștia doi îi punem deo­parte. Bună­ciu­nea nu e chiar așa de bună­ciune, a cam umblat la viața ei cu mari­nari și e expertă în coco­șei – nu e deloc genul meu, deci out. Mic­key Mouse face niște glume răsu­flate și minte de îngheață apele – e dubios din cale‐afară, deci tot out.

Da' hai să mă uit nițel și pe cele­lalte optiuni. Meleș­canu nu face nici o Brânză, Tări­ceanu e mario­netă, cei doi unguri n‐au nici o șansă, Vadim nu poate că tre­buie să se întoarcă în sana­to­riu de unde pro­ba­bil că a fugit. Rotaru și Ama­ri­ței, who the fuck are these? Dia­co­ne­scu ne tre­buie în par­la­ment, că rămâ­nem fără clovn. Cine a mai rămas?

Păi ar mai fi hai­du­cul ști­in­ți­fic, pe care îl ajută bunul Dum­ne­zeu şi româ­nii din ţară şi stră­i­nă­tate să câş­tige ale­ge­rile din pri­mul tur de scru­tin, care crede că ne‐au fost de‐ajuns cei 25 de ani de rătă­cire. E el, Ghiță Funar.

Bă, nu știu cum faceți voi, da' eu cu ăsta votez, nene!

[lite­box href="http://www.rfi.ro/stiri-politica-53458-gheorghe-funar-interviu-insolit-rfi-piramidele-egipt-au-fost-construite-geto" anch="Gheorghe Funar, inter­viu inso­lit la RFI: Pira­mi­dele din Egipt au fost con­stru­ite de geto‐daci"]


Citește...


Evaluează...

Mulțumesc! Spune și altora despre articol.
 
Spune-mi, te rog, cum ți s-a părut articolul?
 • Interesant
 • Original
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Trist
 • Enervant

Comentează pe Facebook...


Comentează pe blog...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


 1. Cristinela Pecingine

  ?????

 2. Ovidiu Oancea

  E mai inte­re­sant dom­nul Pas­tile sa stii…


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.

Meniu