Cu cine voi vota și de ce

M‑am tot gân­dit și răzgân­dit cu cine să votez, că oferta anul ăsta e foarte diver­si­fi­cată. Avem neamț, avem procuror, avem Mickey Mouse, avem bună­ci­une… nici nu știi la ce să te oprești mai întâi. Așa că mi-am zis în sinea mea că doar o anal­iză atentă a can­di­daților mă poate scoate din nehotărâre.

Neamțul pare serios, procuroarea e foarte hotărâtă — amân­doi sunt opți­uni ten­tante. Bun, pe ăștia doi îi punem deop­arte. Bună­ci­unea nu e chiar așa de bună­ci­une, a cam umblat la viața ei cu mari­nari și e expertă în cocoșei — nu e deloc genul meu, deci out. Mickey Mouse face niște glume răsu­flate și minte de îngheață apele — e dubios din cale-afară, deci tot out.

Da' hai să mă uit nițel și pe cele­lalte optiuni. Meleș­canu nu face nici o Brânză, Tăriceanu e mar­i­onetă, cei doi unguri n‑au nici o șansă, Vadim nu poate că tre­buie să se întoarcă în sana­to­riu de unde prob­a­bil că a fugit. Rotaru și Amar­iței, who the fuck are these? Dia­conescu ne tre­buie în par­la­ment, că rămânem fără clovn. Cine a mai rămas?

Păi ar mai fi haidu­cul ști­ințific, pe care îl ajută bunul Dum­nezeu şi românii din ţară şi străină­tate să câştige alegerile din primul tur de scrutin, care crede că ne-au fost de-ajuns cei 25 de ani de rătă­cire. E el, Ghiță Funar.

Bă, nu știu cum faceți voi, da' eu cu ăsta votez, nene!

[lite­box href="http://www.rfi.ro/stiri-politica-53458-gheorghe-funar-interviu-insolit-rfi-piramidele-egipt-au-fost-construite-geto" anch="Gheorghe Funar, inter­viu insolit la RFI: Piramidele din Egipt au fost con­stru­ite de geto-daci"]


Comentează pe Facebook...


Comentează pe blog...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


  1. Cristinela Pecingine

    ?????

  2. Ovidiu Oancea

    E mai intere­sant dom­nul Pastile sa stii…


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.

Meniu