M‑am tot gân­dit și răzgân­dit cu cine să vo­tez, că oferta anul ăsta e foarte di­ver­si­fi­cată. Avem neamț, avem pro­cu­ror, avem Mi­c­key Mo­use, avem bu­nă­ciune… nici nu știi la ce să te oprești mai în­tâi. Așa că mi-am zis în si­nea mea că doar o ana­liză atentă a can­di­da­ți­lor mă poate scoate din nehotărâre.

Neam­țul pare se­rios, pro­cu­roa­rea e foarte ho­tă­râtă — amân­doi sunt op­țiuni ten­tante. Bun, pe ăș­tia doi îi pu­nem de­o­parte. Bu­nă­ciu­nea nu e chiar așa de bu­nă­ciune, a cam um­blat la viața ei cu ma­ri­nari și e ex­pertă în co­co­șei — nu e de­loc ge­nul meu, deci out. Mi­c­key Mo­use face niște glume ră­su­flate și minte de în­gheață apele — e du­bios din cale-afară, deci tot out.

Da’ hai să mă uit nițel și pe ce­le­lalte op­tiuni. Me­leș­canu nu face nici o Brânză, Tă­ri­ceanu e ma­rio­netă, cei doi un­guri n‑au nici o șansă, Va­dim nu poate că tre­buie să se în­toarcă în sa­na­to­riu de unde pro­ba­bil că a fu­git. Ro­taru și Ama­ri­ței, who the fuck are these? Dia­co­ne­scu ne tre­buie în par­la­ment, că rămâ­nem fără clovn. Cine a mai rămas?

Păi ar mai fi hai­du­cul ști­in­ți­fic, pe care îl ajută bu­nul Dum­ne­zeu şi ro­mâ­nii din ţară şi stră­i­nă­tate să câş­tige ale­ge­rile din pri­mul tur de scru­tin, care crede că ne-au fost de-ajuns cei 25 de ani de ră­tă­cire. E el, Ghiță Funar.

Bă, nu știu cum fa­ceți voi, da’ eu cu ăsta vo­tez, nene!

[li­te­box href=“http://www.rfi.ro/stiri-politica-53458-gheorghe-funar-interviu-insolit-rfi-piramidele-egipt-au-fost-construite-geto” anch=“Gheorghe Fu­nar, in­ter­viu in­so­lit la RFI: Pi­ra­mi­dele din Egipt au fost con­stru­ite de geto-daci”]


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Cristinela Pecingine

    ?????

  2. Ovidiu Oancea

    E mai in­te­re­sant dom­nul Pas­tile sa stii…


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.