Acesta e ul­ti­mul ar­ti­col de anul ăsta. Dar nu‑i doar un al­tul din­tre toate. Este al o mie­lea de pe blog. O mie de gân­duri pe care le-am trans­for­mat într‑o mie de scri­sori că­tre voi, cei­lalți. Și vă mul­țu­mesc că m‑ați as­cul­tat, că m‑ați au­zit. Ci­tind ceea ce vă po­ves­tesc, ceea ce gân­desc, mă în­dem­nați să fiu con­sec­vent în prin­ci­pi­ile pe care le sus­țin, atent la ceea ce se în­tâm­plă în ju­rul nos­tru, exi­gent când caut ceea ce e im­por­tant de spus. Iar asta nu e pu­țin. De trei ani în­coace, de când am în­ce­put să scriu cu re­gu­la­ri­tate pe blog, simt că în­țe­le­ge­rea mea des­pre în­co­tro se în­dreaptă vi­i­to­rul — mai ales al meu — a cres­cut. Am do­bân­dit obiș­nu­ința de a mă uita în zare mult mai des și mult mai in­sis­tent de­cât o fă­ceam îna­inte. Când știi în­co­tro te în­drepți, că­lă­to­ria e mai plă­cută, chiar dacă în față îți ies și obstacole.

Și, așa cum v‑am spus de multe ori, până la urmă des­pre asta e vorba, des­pre plă­ce­rea de a că­lă­tori prin anii pe care bi­o­lo­gia ni‑i în­gă­duie. Și des­pre fe­lul im­per­cep­ti­bil în care fi­e­care din­tre noi pu­tem să schim­băm lu­mea în bine de‑a lun­gul pro­priei noas­tre călătorii.

Să ne ve­dem cu bine în 2015. La mulți ani!


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Alice

    Vai, m‑ai în­tre­rupt de‑o mie de ori! Cum să-ți spun că-mi do­resc s‑o faci în con­ti­nu­are, în o mie de mo­duri cre­a­tive și originale.
    Pace și se­ni­nă­tate, la mulți ani!
    Mulțumim.

  2. Daniel Pantiru

    La multi ani So­rine, sai ai un an 2015 plin de inspiratie !

  3. Simona Vaida

    Si la cat mai multe. An nou cu bine

  4. Cristina Andreescu

    La multi ani!

  5. Herta Kuales

    La multi ani So­rin, tie si fa­mi­liei tale ! Iti mul­tu­mesc pen­tru articole !


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.