O mie de gânduri

Acesta e ultimul arti­col de anul ăsta. Dar nu‑i doar un altul din­tre toate. Este al o mielea de pe blog. O mie de gân­duri pe care le-am trans­for­mat într‑o mie de scrisori către voi, ceilalți. Și vă mulțumesc că m‑ați ascul­tat, că m‑ați auzit. Citind ceea ce vă povestesc, ceea ce gân­desc, mă îndem­nați să fiu con­secvent în prin­cipi­ile pe care le susțin, atent la ceea ce se întâm­plă în jurul nos­tru, exi­gent când caut ceea ce e impor­tant de spus. Iar asta nu e puțin. De trei ani încoace, de când am început să scriu cu reg­u­lar­i­tate pe blog, simt că înțelegerea mea despre încotro se îndreaptă viitorul — mai ales al meu — a cres­cut. Am dobân­dit obișn­uința de a mă uita în zare mult mai des și mult mai insis­tent decât o făceam înainte. Când știi încotro te îndrepți, călă­to­ria e mai plă­cută, chiar dacă în față îți ies și obsta­cole.

Și, așa cum v‑am spus de multe ori, până la urmă despre asta e vorba, despre plăcerea de a călă­tori prin anii pe care biolo­gia ni‑i îngă­duie. Și despre felul imper­cep­ti­bil în care fiecare din­tre noi putem să schim­băm lumea în bine de‑a lun­gul pro­priei noas­tre călă­torii.

Să ne vedem cu bine în 2015. La mulți ani!


Comentează pe Facebook...


Comentează pe blog...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


 1. Alice

  Vai, m‑ai între­rupt de‑o mie de ori! Cum să-ți spun că-mi doresc s‑o faci în con­tin­uare, în o mie de mod­uri cre­ative și orig­i­nale.
  Pace și sen­ină­tate, la mulți ani!
  Mulțu­mim.

 2. Daniel Pantiru

  La multi ani Sorine, sai ai un an 2015 plin de inspi­ratie !

 3. Simona Vaida

  Si la cat mai multe. An nou cu bine

 4. Cristina Andreescu

  La multi ani!

 5. Herta Kuales

  La multi ani Sorin, tie si fam­i­liei tale ! Iti mul­tumesc pen­tru arti­cole !


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.

Meniu