Tehnologia te salvează

Ușa din­spre pis­cină a ves­ti­a­ru­lui se des­chide și doi tineri atle­tici intră, dis­cu­tând cu însu­fle­țire. Unul din­tre ei, mai înalt și mai bron­zat, pare să îi poves­tească celui­lalt ceva des­pre un dis­tri­bu­i­tor de whisky și afa­ce­rile pe care le poți face cu el. Celă­lalt se miră că n‐a auzit de firma aia – cum naiba de nu m‐am lovit de ei până acum? Celă­lalt insistă: și eu mă mir că n‐ai auzit de ei, sunt mari, da' numa' pe whisky.

Ajung la dula­pu­rile lor și încep să se îmbrace.

- Și ce‐ai mai făcut în ultima vreme?
– Bă, am uitat să‐ți zic, am fost la un tur de‐ăsta de degus­tare de vinuri, acu' vreo două săp­tămâni…
– Eee, pe dracu'! Serios?
– Da, mă. Ți‐am zis că eram curios ce șme­che­rie e ches­tia asta cu degus­tat vinuri. A fost super mișto. Am agățat‐o pe una și seara la hotel… pac! pac!
– Păi ce? Era sin­gură?
– Da, frate, nu știu ce dracu' căuta pe‐acolo, da' era bunuță rău, avea niște craci super. M‐am dat pe lângă ea de la înce­put, da' gagica o ținea într‐una că abia așteaptă să înceapă degus­ta­rea, că ea vrea să se facă degus­tă­tor, că ce mișto e să te pri­cepi la vinuri, ches­tii de‐astea. Nu puteam să schimb vorba, că ea iar zicea de degus­tări și căca­turi.
– Și ce‐ai făcut?
– I‐am zis că și eu sunt pasio­nat, că alt­fel n‐aveam nici o șansă, îți dai seama…
– Bă, da' tu de când te știu bei numa' bere!
– Păi și ce vro­iai să fac? Să scap oca­zia? Da' știi că‐s băiat deș­tept… să vezi ce‐am făcut. Am des­căr­cat pe tele­fon o apli­ca­ție de‐aia de vinuri, una super mișto – sca­nezi eti­cheta sti­clei și‐ți zice tot felul de căca­turi des­pre vin. Că are tonuri de coa­căze, că are aromă de lemn de ste­jar. Să‐mi bag p[..]a dacă eu sim­țeam vreo coa­căză, mie mi se părea cam amă­rui, i‐aș fi pus niște cola peste ca să meargă mai bine. Da' citeam pe apli­ca­ție în timp ce ne expli­cau acolo des­pre vin și făceam remarci de‐alea inte­li­gente, știi? Gen: eu simt o notă de prună uscată la final, că așa scria în apli­ca­ție. Și nea ăla care pre­zenta sărea ime­diat: exact, exact, am vrut să văd cine o sesi­zează, feli­ci­tări, aveți sim­țuri foarte bune
– Hă, hă, hă! Și ea ce zicea?
– Gagica era pe spate. După trei comen­ta­rii de‐astea era udă toată și se mutase pe lângă mine, da' nu prea‐mi con­ve­nea că nu mai puteam să mă uit pe tele­fon. Mi‐a venit ideea aia bună și i‐am băgat un text că aștept un mail impor­tant, tre­buie să aprob o achi­zi­ție mare. Și uite așa am putut să mai scot vreo două‐trei texte din mine. Pe urmă, seara la hotel, după cină, ți‐am zis: pac! pac!
– De două ori?
– Abso­lut. De‐aia zic, frate, ce bine e să ai teh­no­lo­gie…
– Clar. Teh­no­lo­gia te sal­vează.


Citește...


Evaluează...

Mulțumesc! Spune și altora despre articol.
 
Spune-mi, te rog, cum ți s-a părut articolul?
  • Interesant
  • Original
  • Amuzant
  • Plictisitor
  • Trist
  • Enervant

Comentează pe Facebook...


Comentează pe blog...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.

Meniu