Ori ei, ori noi

Zice Drag­nea că aseară a fost o mine­r­i­adă și că președ­in­tele a fost în frun­tea ei. Prob­a­bil că nu știe cum arată o mine­r­i­adă, n‑a luat niște bâte pe cocoașă ca să facă difer­ența din­tre un protest pașnic și hoard­ele de prim­i­tivi care au inva­dat în mai multe rân­duri Bucureștiul. Poate‑l ajută norocul să exper­i­menteze o mine­r­i­adă reală. Așa, de învățare de minte.

Dar cul­mea tupeu­lui mi se pare însăși refer­ința la mine­r­i­adă. Exact acum, când la par­chet se inves­tighează faptele mine­r­i­adei din '90, orga­ni­zată de tătu­cul par­tidu­lui din care faci parte, tu te găsești să pomenești de mine­r­i­adă. Și să‑i acuzi pe alții de orga­ni­zarea ei când par­tidul tău așa s‑a menținut la put­ere, teror­izând peri­odic Româ­nia cu bâtele unor bieți igno­ranți, abr­u­ti­zați de muncă și alcool. E ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzu­rat­u­lui.

Ceea ce e limpede deja, e că oamenii ăștia nu au de gând să cedeze. Vor con­tinua cu ordo­nanța de grațiere. Vor începe o pro­ce­dură de sus­pendare a lui Iohan­nis. Vor aduce oameni cu auto­care la mitin­guri de susținere a guver­nu­lui lor de infrac­tori.

Și de aia nici noi nu tre­buie să cedăm. În stradă. Ori ei, ori noi.


Comentează pe Facebook...


Comentează pe blog...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


  1. daniel

    Drag­nea e abil, smecher si instruit la scoala sec­tiei orga­ni­za­torice a PCR. Nu face nicio con­fuzie, stie exact despre ce vorbeste. Este modul dia­bolic si per­vers de a rastal­maci lucrurile, de a le denatura sen­sul si de a le folosi in intere­sul tau, bazandu-te pe memo­ria scurta a romanilor si, putem sa o spunem, pe pros­tia unora din­tre ei. Ast­fel ca putem explica, dupa cum urmeaza:
    1.Minerii nu au venit de buna voie in Bucuresti, ci "au fost adusi in Bucuresti";
    2.Nu au venit sa "dea o lovi­tura de stat", nici sa ras­toarne statul de drept, ci "sa‑l apere" de "legionarii si de "huli­ganii" din Piata Uni­ver­si­tatii, ase­m­ana­tori ca pro­fil psi­ho­logic cu cei de acum, cu diferenta ca nu mai tine ches­tia cu legionarii si huli­ganii si, prin mod­ern­izarea arse­nalu­lui diversionist-manipulator securis­tic, intra in scena SRI. Totul in viz­iunea crip­to­co­mu­nista Ili­es­ciana & Comp.
    Nu ma lungesc in demon­stratie ca va plic­tisiti sa cititi si, cei mai tineri, prob­a­bil, nu intelegeti par­sive­nia aces­tor infrac­tori trada­tori de neam si tara, con­dusi de micul mare om din Tele­or­man. E mic pen­tru ca e un golan ca ori­care altul (poate doar Ponta sa fie mai golan ca el) si e "mare" ca l‑au facut asa cei ce nu inte­leg nimic din polit­ica asta de grup de infrac­tori si pot fi pacal­iti cu com­para­tii intre mineri si demon­stranti pas­nici care au o opinie despre lume si viata.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.

Meniu