Ori ei, ori noi

Zice Drag­nea că aseară a fost o mine­ri­adă și că pre­șe­din­tele a fost în frun­tea ei. Pro­ba­bil că nu știe cum arată o mine­ri­adă, n‐a luat niște bâte pe cocoașă ca să facă dife­rența din­tre un pro­test paș­nic și hoar­dele de pri­mi­tivi care au inva­dat în mai multe rân­duri Bucu­reștiul. Poate‐l ajută noro­cul să expe­ri­men­teze o mine­ri­adă reală. Așa, de învă­țare de minte.

Dar cul­mea tupe­u­lui mi se pare însăși refe­rința la mine­ri­adă. Exact acum, când la par­chet se inves­ti­ghează fap­tele mine­ri­a­dei din '90, orga­ni­zată de tătu­cul par­ti­du­lui din care faci parte, tu te găsești să pome­nești de mine­ri­adă. Și să‐i acuzi pe alții de orga­ni­za­rea ei când par­ti­dul tău așa s‐a men­ți­nut la putere, tero­ri­zând peri­o­dic Româ­nia cu bâtele unor bieți igno­ranți, abru­ti­zați de muncă și alcool. E ca și cum ai vorbi de funie în casa spân­zu­ra­tu­lui.

Ceea ce e lim­pede deja, e că oame­nii ăștia nu au de gând să cedeze. Vor con­ti­nua cu ordo­nanța de gra­ți­ere. Vor începe o pro­ce­dură de sus­pen­dare a lui Iohan­nis. Vor aduce oameni cu auto­care la mitin­guri de sus­ți­nere a guver­nu­lui lor de infrac­tori.

Și de aia nici noi nu tre­buie să cedăm. În stradă. Ori ei, ori noi.Evaluează...

Mulțumesc! Spune și altora despre articol.
 
Spune-mi, te rog, cum ți s-a părut articolul?
 • Interesant
 • Original
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Trist
 • Enervant

Comentează pe Facebook...


Comentează pe blog...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


 1. daniel

  Drag­nea e abil, sme­cher si instruit la scoala sec­tiei orga­ni­za­torice a PCR. Nu face nicio con­fu­zie, stie exact des­pre ce vor­beste. Este modul dia­bo­lic si per­vers de a ras­tal­maci lucru­rile, de a le dena­tura sen­sul si de a le folosi in inte­re­sul tau, bazandu‐te pe memo­ria scurta a roma­ni­lor si, putem sa o spu­nem, pe pros­tia unora din­tre ei. Ast­fel ca putem explica, dupa cum urmeaza:
  1.Minerii nu au venit de buna voie in Bucu­resti, ci "au fost adusi in Bucu­resti";
  2.Nu au venit sa "dea o lovi­tura de stat", nici sa ras­to­arne sta­tul de drept, ci "sa‐l apere" de "legio­na­rii si de "huli­ga­nii" din Piata Uni­ver­si­ta­tii, ase­ma­na­tori ca pro­fil psi­ho­lo­gic cu cei de acum, cu dife­renta ca nu mai tine ches­tia cu legio­na­rii si huli­ga­nii si, prin moder­ni­za­rea arse­na­lu­lui diversionist‐manipulator secu­ris­tic, intra in scena SRI. Totul in viziu­nea crip­to­co­mu­nista Ili­es­ci­ana & Comp.
  Nu ma lun­gesc in demon­stra­tie ca va plic­ti­siti sa cititi si, cei mai tineri, pro­ba­bil, nu inte­le­geti par­si­ve­nia aces­tor infrac­tori tra­da­tori de neam si tara, con­dusi de micul mare om din Tele­or­man. E mic pen­tru ca e un golan ca ori­care altul (poate doar Ponta sa fie mai golan ca el) si e "mare" ca l‐au facut asa cei ce nu inte­leg nimic din poli­tica asta de grup de infrac­tori si pot fi paca­liti cu com­pa­ra­tii intre mineri si demon­stranti pas­nici care au o opi­nie des­pre lume si viata.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.

Meniu