S‑o impresionăm pe Șănaia

30 martie 2015

Să nu în­țe­le­geți greșit, mie îmi place de Șă­naia Tu­ein, arată bine, cântă bine, ni­mic de zis. Doar că une­ori are niște di­leme per­sis­tente, pe care ni le îm­păr­tă­șește și ne lasă cu ele ne­re­zol­vate. De-aia m‑am gân­dit să‑i dau o mână de aju­tor și să lă­mu­resc mă­car unul din­tre mistere.

Care va să zică, într-un cân­ti­cel de-al du­mi­sale, Șă­naia ne zice că n‑o im­pre­sio­nează băr­ba­ții cu cre­ier. Dacă ești “ro­c­ket scien­tist” nu e mare brânză. O strofă mai în­colo aflăm că n‑o im­pre­sio­nează nici dacă arăți ca Brad Pitt. Peste încă o strofă des­co­pe­rim că nici dacă ai o ma­șină șme­cheră tot n‑o dai pe spate. Se ter­mină piesa și tot nu aflăm ce-și do­rește du­duca Șă­naia și rămâ­nem, așa, ne­du­me­riți și în­cur­cați. Oare ce ar impresiona‑o?!?

După o în­de­lun­gată chi­b­zu­ință cred că am în­țe­les ce ca­ută dum­neaei: ceva ce “has the to­uch” și care “ke­eps her warm in the mi­d­dle of the night”. Și, din fe­ri­cire, am gă­sit și so­lu­ția în ma­ga­zi­nele Romstal.


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.