Statul Islamic continuă atrocitățile

24 iunie 2015

Eu am im­pre­sia că această in­sis­tență pe ima­gini fă­cute pu­blice cu exe­cu­ți­ile “spi­o­ni­lor”, pri­zo­ni­e­ri­lor și co­pi­i­lor, prin me­tode care mai de care mai în­gro­zi­toare, nu sunt de­cât o mo­da­li­tate de a pro­voca re­ac­ția in­ter­națio­nală care în­târ­zie să vină. Sta­tul Isla­mic vrea răz­boi cu res­tul lu­mii, dar res­tul lu­mii îi bom­bar­dează de la dis­tanță, dis­cret și ineficient.

Este ca și cum ar cerși aten­ția noas­tră, a tu­tu­ror, să­vâr­șind fapte din ce în ce mai ori­bile până când nu vom mai pu­tea su­porta și o să spu­nem “hai peste ei”. To­tul s‑ar sfârși într‑o baie de sânge, iar ei ar avea jus­ti­fi­ca­rea în fața lu­mii mu­sul­mane — care stă deo­cam­dată de­parte de ei — că tre­buie sus­ți­nuți, căci iată cum sunt mă­ce­lă­riți de pă­gâ­nii creștini.

Un răz­boi des­chis și to­tal ar re­vi­ta­liza ji­ha­dul. Cred că asta vor.

Gru­pa­rea te­ro­ristă Sta­tul Isla­mic (SI) cru­ci­fică mi­no­rii care nu au res­pec­tat pos­tul de Ra­ma­dan și îneacă “spi­oni” într‑o cu­şcă.. Pos­tat pe 24 iu­nie 2015 | Ro­ma­nia li­bera — stiri ie­site din ti­par — ac­tu­a­li­tate, in­ves­ti­ga­tii, po­li­tica, cul­tura, di­as­pora, video..

Sursa: Sta­tul Isla­mic con­ti­nuă atro­ci­tă­țile. Te­o­riș­tii CRUCIFICĂ mi­no­rii care nu au res­pec­tat pos­tul de Ra­ma­dan | Ro­ma­nia Libera


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.