Contribuții românești în agricultura eco

5 august 2015

Vești bune! M‑am do­cu­men­tat pen­tru voi și am aflat că Ro­mâ­nia este în avan­garda agri­cul­tu­rii eco­lo­gice, fi­ind con­si­de­rată țara cea mai ino­va­toare în ma­te­rie de me­tode al­ter­na­tive de agri­cul­tură. Ul­ti­mele re­a­li­zări ale agri­cul­to­ri­lor eco­lo­giști ro­mâni se bu­cură de apre­ci­ere in­ter­națio­nală și multe alte țări do­resc să cum­pere pa­ten­tul pro­ce­de­e­lor noastre.

În pro­blema iri­ga­tu­lui, o ches­tiune ar­ză­toare la pro­priu în aceste zile, există o dez­ba­tere in­ter­națio­nală asu­pra fap­tu­lui că me­to­dele cu in­sta­la­ții per­for­mante nu sunt de­loc bio-eco, pen­tru că pre­su­pun pompe care func­țio­nează cu mo­to­rină, trans­port de ma­te­ri­ale — ia­răși mo­to­rină — deci un grad de po­lu­are inac­cep­ta­bil pen­tru un ade­vă­rat ecologist.

Spe­cia­liș­tii ro­mâni au dezvol­tat un sis­tem al­ter­na­tiv de iri­ga­ții, energy-free, com­plet eco­lo­gic și bi­o­de­gra­da­bil. Un sin­cer bravo agri­cul­to­ri­lor ro­mâni! Ne mân­drim cu ei.

În cu­rând vom în­cepe să ex­por­tăm so­bo­ruri de pre­oți spe­cia­li­zați în sfeș­ta­nii plu­vi­ale, în­so­țiți op­țio­nal de ev­la­vi­oși eno­ri­ași cu mas­ter în pu­pa­tul moaștelor.


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.