Coreea de Nord atacă SUA

17 august 2015

Co­reea de Nord se va răz­buna pe Sta­tele Unite cu o forţă ex­tra­or­di­nară. Ar­mata şi po­po­rul din Re­pu­blica Po­pu­lară De­mo­crată Co­re­eană nu mai sunt ceea ce erau în tre­cut, când tre­buia să con­tra­ca­reze ar­mele nu­cleare ame­ri­cane cu pu­ş­tile. Este pu­te­rea in­vin­ci­bilă echi­pată cu cele mai re­cente mij­loace ofen­sive şi de­fen­sive, ne­cu­nos­cute de res­tul lumii.

De pildă pot să‑i facă cu ner­vii pe ame­ri­cani. Sau pot face în­treagă lume să moară. De râs. Cu me­saje din astea.

O săr­bă­toare cu dan­suri, stea­guri şi ame­ninţări a fost or­ga­ni­zată în zona de­mi­li­ta­ri­zată din­tre Co­reea de Nord şi Co­reea de Sud. Nord-co­re­eni au săr­bă­to­rit 70 de ani de la scă­pa­rea de sub con­du­ce­rea ja­po­ne­zi­lor, însă adu­na­rea lor a avut loc la doar câţiva me­tri de Co­reea de Sud şi de sol­da­ţii ame­ri­cani aflaţi acolo pen­tru exer­ci­ţi­ile mi­li­tare ce vor în­cepe luni. Kim Jong-un a ame­ninţat ve­ci­nii că‑i va re­duce la o „mare de foc“.

Sursa: Co­reea de Nord a ţi­nut o mare de­mon­stra­ţie în Zona De­mi­li­ta­ri­zată, sub na­sul ame­ri­ca­ni­lor aflaţi în Co­reea de Sud | adevarul.ro


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.