Bodyguard-ul și bunicuța

18 august 2015

Per­so­na­jul nr. 1: Bo­dy­gu­ard-ul fioros
Este an­ga­jat fix pen­tru în­fă­ți­șa­rea sa lu­gu­bră, me­nită să des­cu­ra­jeze în­căl­ca­rea re­gu­li­lor sta­bi­lite de proprietarul/arendașul pla­jei. La an­ga­jare nu a fost ve­ri­fi­cat în pri­vința bu­ne­lor ma­niere sau a ca­pa­ci­tă­ții de a‑și con­trola ner­vii. Nu i s‑a fă­cut nici un fel de in­struc­taj cu pri­vire la mo­dul în care tre­buie să in­te­rac­țio­neze cu pu­bli­cul, ci i s‑a spus doar că tre­buie să aibă “grijă” să se res­pecte re­gu­lile. În con­se­cință face și el ce‑l duce mintea.

Per­so­na­jul nr. 2: Bu­ni­cuța frustrățică
A ve­nit pe li­to­ra­lul ță­rii noas­tre care este pro­pri­e­ta­tea po­po­ru­lui mun­ci­tor și după pa­tru­zeci de ani de muncă are și ea drep­tul să pună cear­cea­ful unde are chef. Re­gu­lile de pe plajă pot fi în­căl­cate, că ea n‑are bani de șe­z­long și dacă vrea să stea un­deva, stă fix acolo, fir-ați ai dra­cu­lui de ca­pi­ta­liști împuțiți!

Po­ves­ti­to­rul: Jur­na­lis­tul vigilent
Nu se lasă în­șe­lat de ima­gi­nile vi­deo în care apa­rent se pe­trec doar vreo două scui­pa­turi, multe în­ju­ră­turi și‑o sca­toalcă “ami­cală”, ci dă po­veș­tii ade­vă­rata sa di­men­siune epo­peică: pen­sio­nari BĂTUȚI CRUNT pen­tru că n‑au vrut să în­chi­ri­eze șe­z­long. Nu știm dacă aveau sau nu altă zonă unde cear­cea­ful era per­mis, nu știm nici un fel de de­ta­lii, dar este ne­im­por­tant. Ști­rea tre­buie să fie atrac­tivă, să in­dig­neze ci­ti­to­rul, să facă tra­fic, să avem pu­bli­ci­tate la ziar.

Ci­ti­to­rul: Tu
Ha­bar n‑ai des­pre ce e vorba exact, dar ești ab­so­lut in­dig­nat. Așa ceva nu se poate. Huo! La oase!

Ad­mi­nis­tra­to­rii pla­je­lor sunt obli­gați prin lege să ofere și un spa­țiu pen­tru tu­riș­tii care nu vor să în­chi­ri­eze șe­z­lon­guri. Un scaun de plajă costă în zona de nord a sta­țiu­nii Ma­maia în­tre 30 și 60 lei.

Sursa: VIDEO. Doi pen­sio­nari, BĂTUŢI CRUNT pen­tru că nu au vrut să în­chi­ri­eze un șe­z­long | Ro­ma­nia Libera


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.