Bărbatul de succes e prost

9 septembrie 2015

Am im­pre­sia că băr­ba­ții ro­mâni au o pă­rere foarte proastă des­pre ei în­șiși. Cred că e un soi de sen­ti­ment de in­fe­ri­o­ri­tate care îi apasă con­ti­nuu. Nu știu de unde pro­vine, poate că ma­mele lor le-au bă­gat în cap că nu‑s buni de ni­mic, poate că ei în­șiși au ajuns la această con­clu­zie tra­gică, dar e lim­pede că sunt chi­nu­iți de acest com­plex al pro­priei lipse de valoare.

Căci sem­nele sale sunt cât se poate de lim­pezi. Lu­ați orice băr­bat care are suc­ces fi­nan­ciar, din ăla care atrage aten­ția ANAF-ului și observați‑i com­por­ta­men­tul față de soția/amanta/iubita lui. În 9 ca­zuri din 10 dum­neaei are un 4x4 pri­cop­sit, o arde chill prin oraș cu fe­tele sau cel mult are un ser­vi­ciu de­co­ra­tiv unde se duce când are timp și stă cât are chef. Toate sunt po­mă­date și îm­bră­cate de la cele mai date dra­cu­lui firme și vi­sează (dacă n‑au pus deja în prac­tică asta) să se si­li­co­neze și să se co­la­ge­neze. Toate pierd tim­pul și sparg ba­nii la sho­pping. Iar ei ce pri­mesc în schimb pen­tru toată chel­tu­iala cu în­tre­ți­ne­rea du­duii? Niște sex. Nici mă­car nu e si­gur că e de bună calitate.

Nu știu cum fac băr­ba­ții ăș­tia ba­nii, sunt in­sti­tu­ții abi­li­tate să stu­dieze asta, dar pot con­clu­ziona una din două: ori s‑a scum­pit rău de tot p[…]da în Ro­mâ­nia și n‑o mai ca­peți de­cât con­tra unui SUV și o tonă de bani, ori bă­ie­ții ăș­tia au o pă­rere foarte proastă des­pre ei. Ori. a treia, sunt pur și sim­plu proști.


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Radu

    Bar­ba­tul asta ca­pata mai mult de­cat sex, ca­pata o re­la­tie in care o fe­meie fru­moasa e de­pen­denta de el.
    Prost ar fi daca si-ar dori ceva, i‑ar fi in pu­te­rea lui sa ob­tina acel ceva, dar nu‑l poate ob­tine pen­tru ca nu‑l duce mintea.
    Un ca­dou scump atunci cand ti‑l per­miti e o re­sursa mult mai in­te­li­gent fo­lo­sita de­cat tim­pul iro­sit in za­dar dupa fun­dul unei fe­mei care in fi­nal nu vrea sa aiba ni­mic de‑a face cu tine.

    • Sorin Sfirlogea

      Vă­leu, Ra­dule, cât de mi­so­gin sună asta! Ce e fe­meia, un obiect pe care ți‑l cum­peri, un că­țel care gra­vi­tează în ju­rul tău ca să‑i dai mân­care? Și așa arată o re­la­ție, un fel de de­pen­dență materială?


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.