Poliţia Rutieră, argaţii lui Oprea

5 noiembrie 2015

Eu am obi­ce­iul prost de a se­siza nu­me­rele. Și când unul e nițel ciu­dat, în­cep să fac cal­cule. De pildă în ar­ti­co­lul de mai jos văd că Oprea a fo­lo­sit anul ăsta co­loana ofi­ci­ală de 1607 ori. De la în­ce­pu­tul anu­lui au tre­cut 308 zile. Din as­tea se scad 44 de we­e­ken­duri, adică 88 de zile. Rămâ­nem cu 220 de zile. 1607 îm­păr­țit la 220 în­seamnă peste 7,5 co­loane ofi­ci­ale pe zi. O zi 7, a doua zi 8. Și as­tea sunt nu­mai ur­gen­țele dom­nu­lui Oprea.

Și mă în­treb: si­gur nea Gă­belu Oprea era mi­nis­tru? Că poate era ta­xi­me­trist la Uber și nu știm noi…

Mi­nis­trul de In­terne ar pu­tea fi cer­ce­tat pen­tru abuz în ser­vi­ciu, faptă pe­dep­sită chiar şi cu 9 ani de în­chi­soare. Asta după ce ar fi fo­lo­sit ile­gal an­ga­ja­ţii Po­li­ţiei. Pro­cu­ro­rii care an­che­tau moar­tea agen­tu­lui care a că­zut cu mo­to­ci­cleta în groapă, în timp ce fă­cea parte din co­loana ofi­ci­ală a mi­nis­tru­lui, au strâns atâ­tea do­vezi în acest sens în­cât au fost ne­vo­iţi să de­cline do­sa­rul la Par­che­tul General.

Sursa: Po­li­ţia Ru­ti­eră, ar­ga­ţii lui Oprea. 50 de po­li­ţi­şti i‑au „flui­di­zat“ tra­fi­cul că­tre sa­loane de cos­me­tică, res­ta­u­rante sau ho­te­luri | adevarul.ro


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.