Sfaturi de consultare cu societatea civilă

6 noiembrie 2015

Ac­to­rul şi cân­tă­reţul Tu­dor Chi­rilă, so­list al tru­pei Vama, este per­soana cea mai des in­vo­cată de uti­li­za­tori ai reţe­lei de so­ci­a­li­zare Fa­ce­book, pen­tru a merge la dis­cu­ţi­ile cu Klaus Iohannis. […]

Pe Fa­ce­book sunt ve­hi­cu­late mai multe per­soane care ar tre­bui să re­pre­zinte “strada” la dis­cu­ţi­ile cu preşe­din­tele Iohan­nis, prin­tre aces­tea nu­mă­rându-se: re­a­li­za­to­rul de te­le­vi­ziune Andi Mo­i­sescu, cân­tă­reţul Alin “Co­iotu” Dincă, jur­na­lis­tul Cris­tian Tu­dor Po­pescu, cân­tă­reţul Che­loo, ac­to­rul Dan Pu­ric, So­rin Mân­dru­ţescu, CEO al Ora­cle, scri­i­to­rul Mir­cea Căr­tă­rescu, pă­rin­tele Con­stan­tin Ne­cula, ac­triţa Oana Pe­l­lea, vlo­gge­rul Zmenta, jur­na­lis­tul Lu­cian Mîn­druţă, ac­ti­vis­tul so­cial Nicu­şor Dan, re­a­li­za­to­rii TV Mir­cea Ba­dea, Radu Ban­ciu şi Dra­goş Pă­traru, omul de afa­ceri Ion Ţi­r­iac, Ma­rian Mun­teanu, fos­tul li­der al stu­denţi­lor în tim­pul Mi­ne­ri­a­dei din 1990, La­ura Şte­fan, de la Ex­pert Fo­rum, jur­na­lis­tul Vlad Petreanu.

Domnu’ Klaus, aveți do­m’le grijă, că Mo­i­sescu vine cu sar­cină de la ne­vastă-sa să in­ter­zi­ceți vac­ci­nu­rile, nu vă lă­sați pros­tit! Mai bine ascultați‑l pe Pu­ric că vă spune el cât de ex­tra­or­di­nar este po­po­rul ro­mân dacă îl mu­iați nițel în aghea­zmă și pe urmă îl tra­geți pe o ra­clă cu moaș­tele lui Ar­se­nie Boca.

Pe Chi­rilă îl dați afară din prima și‑i zi­ceți să se în­toarcă băr­bat. E po­si­bil să nu‑l mai ve­deți ve­nind îna­poi, că ăsta cum prinde oca­zia cum pleacă la mare. Pu­neți pe ci­neva să‑i strângă cio­ra­pii și șapca de pe calorifer.

Ți­r­iac o să vă bată ca­pul că el n‑a fă­cut eva­ziune fis­cală în Spa­nia, Che­loo are pro­bleme cu sin­dro­mul To­u­rette, iar lui Mir­cea Ba­dea tre­buie să‑i dați două sca­une că el stă nu­mai în șpa­gat. Și aten­ție să nu se în­ca­iere cu Radu Banciu.

A, să nu uit! Ve­deți că e și unu’ Mân­druță acolo, lăsați‑l să vor­bească într-un colț că ori­cum nu‑l as­cultă nimeni.

Hai că nu‑i greu. După aia să ne zi­ceți și nouă cum a fost cu me­na­je­ria asta.


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.