Politică și bun simț

9 noiembrie 2015

Săp­tămâna tre­cută Iohan­nis a avut con­sul­tări cu par­ti­dele. Prin­tre aces­tea, cu PSD. Care a fost re­pre­zen­tat de Drag­nea. Iar Drag­nea a luat‑o cu el și pe doamna Fi­rea. Iată‑i dis­cu­tând cu Iohannis.

Și ce mare brânză, o să zi­ceți? Păi să dăm tim­pul îna­poi, cu un an în urmă.

Klaus Iohan­nis să spună câţi bani a câş­ti­gat din tra­fi­cul in­ter­na­ţio­nal de co­pii — acesta este me­sa­jul trans­mis as­tăzi de se­na­to­rul PSD Ga­briela Fi­rea. Se­na­to­rul PSD Ga­briela Fi­rea su­ge­rează că aceasta este sin­gura ex­pli­ca­ţie a ave­rii im­pre­sio­nante a pri­ma­ru­lui din Si­biu, care în 1992, a plătit pen­tru o casă echi­va­len­tul sa­la­ri­u­lui unui pro­fe­sor pe 47 de ani. Ga­briela Fi­rea îl so­mează pe Iohan­nis să elu­ci­deze şi ce s‑a în­tâm­plat cu trei fraţi, co­pii ai fa­mi­liei Iliuţ, a că­ror ado­pţie a intermediat‑o. De care ni­meni nu mai ştie nimic.

 

”Din punc­tul meu de ve­dere, a fi un bun fa­mi­list în­seamnă nu doar a fi că­să­to­rit, ci şi a avea co­pii… Nu eşti un om com­plet fără să cre­şti un co­pil şi con­si­der că, din greşe­ală, dom­nul Klaus Iohan­nis a spus ce gân­dea atunci când a afir­mat că, ne­in­ves­tind în edu­ca­ţia co­pi­i­lor, a in­ves­tit în imo­bi­li­are. Într-un fel, pune mai mult preţ pe in­ves­ti­ţia în imo­bi­li­are de­cât în edu­ca­ţia co­pi­i­lor”, a de­cla­rat Ga­briela Firea.

Cam cât de gros tre­buie să ai obra­zul să te pre­zinți în fața unui om pe care l‑ai jig­nit la nivel per­so­nal în mod gra­tuit? Cam ce fel de om tre­buie să fii ca să afi­șezi cu non­șa­lanță așa o lipsă de bun simț?


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.