Iohannis își ține promisiunile

21 noiembrie 2015

După ce mul­țime de lume l‑a cri­ti­cat pe Iohan­nis aproape tot anul că nu ur­mă­rește alt­ceva de­cât să dea jos gu­ver­nul Ponta și să‑i aducă pe li­be­rali la pu­tere, prea pu­țini sunt cei care acum re­cu­nosc că sce­na­riul lor n‑a fost de­loc adevărat.

Li­be­ra­lii vro­iau an­ti­ci­pate pen­tru că i‑ar fi adus la pu­tere fără nici o re­for­mare in­ternă. Dar Iohan­nis nu le‑a fă­cut pe plac și a ur­mat ceea ce a pro­mis: un alt fel de po­li­tică. Așa că a im­pus un gu­vern de teh­no­crați și le‑a pa­sat car­to­ful fi­er­binte par­ti­de­lor: reformați-vă!

Chiar dacă nu are vi­teza cea mai gro­zavă, chiar dacă sunt du­bii în pri­vința unora din­tre oa­me­nii care îl în­con­joară, mi se pare că Iohan­nis to­tuși se ține de pro­mi­siu­nile pe care le‑a fă­cut. Pas cu pas, me­to­dic, săsește.

Re­la­ţia din­tre PNL şi preşe­din­tele Klaus Iohan­nis a în­ce­put să scârţâie. Pri­mele semne că sunt pro­bleme în­tre cei doi par­te­neri au apă­rut după că­de­rea gu­ver­nu­lui Vic­tor Ponta. Li­be­ra­lii au vrut an­ti­ci­pate, în timp ce preşe­din­tele a op­tat pen­tru un premier

Sursa: Re­la­ţia PNL-Klaus Iohan­nis scârţâie


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.