Ce urmează după Raed Arafat?

23 noiembrie 2015

Unii sunt de par­tea lui Ara­fat, al­ții sunt îm­po­triva lui. Acum trei ani de zile s‑a ie­șit în stradă pen­tru el, în semn de res­pect față de ceea ce a con­struit. O bună parte din clasa de mij­loc l‑a aso­ciat cu me­ri­to­cra­ția. Azi este foarte con­tes­tat. Pro­ba­bil chiar și de unii care nu de­mult îl sus­ți­neau. Care e ade­vă­rul des­pre me­di­cul Arafat?

Sin­gu­rul lu­cru pe care îl pot spune cu cer­ti­tu­dine este că într‑o so­ci­e­tate ne­a­șe­zată pre­cum a noas­tră, tim­pul ma­cină orice pie­des­tal. Ara­fat a fost o etapă, una im­por­tantă. Poate că ar fi vre­mea să mer­gem mai de­parte. Nu­mai că nu se vede ni­meni în pre­a­jma lui care să preia această responsabilitate.

Și poate că această lipsă a unor po­ten­ți­ali suc­ce­sori este ceea ce cu ade­vă­rat i‑am pu­tea re­proșa lui Raed Arafat.

Sursa: Raed Ara­fat îi răs­punde lui Tra­ian Bă­sescu, care spu­sese că SMURD are mulţi pa­ra­me­dici, nu me­dici: ”Este o JIGNIRE” — Gândul


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Mariana Faur

    Iti mul­tu­mesc pen­tru articol!
    Pa­re­rea mea sin­cera : dr Ara­fat a fa­cut un lu­cru ex­trem de fo­lo­si­tor pen­tru in­trea­gul po­por! Lo­cul lui este langa ceea ce a creeat,luptându-se cu sis­teme politice.
    Mai mult ca sigur,daca este sa fa­cem o com­pa­ra­ție cu con­struc­ția de șosele,daca nu era dr Ara­fat si acum aveam in loc de SMURD,tot acele Da­cii Break,cârpite in mii de locuri
    Ni­meni nu este in­fa­i­li­bil deci nici dr Ara­fat nu este si chiar domnia-sa a afir­mat ca sis­te­mul SMURD este per­fec­ti­bil ! Nu ai cum sa faci to­tul dintr‑o data in con­tex­tul in care esti tot timpul,tracasat si hăr­țuit! Ori­de­cate ori se în­tâm­pla câte un in­ci­dent ne­plă­cut care in re­a­li­tate se în­tâm­pla in ab­so­lut toate lo­cu­rile de pe Ma­pa­mond, ‚vi­no­va­tul de ser­vi­ciu este tot dr Ara­fat iar cei care “striga in gura mare acest lu­cru ‚vin din ace­eași di­rec­ție, de fi­e­care data!


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.