Are și Iliescu dreptatea lui

25 noiembrie 2015

De pildă când l‑a eti­che­tat pe Mir­cea Ge­o­ană drept pros­tă­nac. Omul con­firmă. Care va să zică are un par­tid cât un bre­loc și tre­buie să‑l cre­ască. Și în con­tex­tul ăsta de ares­tări ale DNA, cu toate scan­da­lu­rile de co­rup­ție, cu ma­ni­fes­tări în stradă îm­po­triva cla­sei po­li­tice co­rupte, ce crede el că ar fi po­tri­vit? Să pri­mească noi mem­bri de partid.

Mir­cia Mun­tean va fi can­di­da­tul nos­tru pen­tru Pri­mă­ria Deva. Ne face mare plă­cere să îl pri­mim, cu bra­ţele des­chise, în rân­dul nos­tru. Ast­fel se în­tă­reşte foarte mult echipa PSRO în ju­deţul Hunedoara.

Mir­cea Ge­o­ană, prostănac

Pen­tru cei care n‑au au­zit de dom­nul Mir­cia Mun­tean să elaborăm:

Mir­cia Mun­tean a fost tri­mis re­cent în ju­de­cată într-un do­sar pe­nal în care a fost an­che­tat pen­tru con­du­ce­rea sub in­flu­enţa bă­u­tu­ri­lor al­co­o­lice şi pro­vo­ca­rea unui ac­ci­dent uşor în Deva.

De­pu­ta­tul a fost con­dam­nat în sep­tem­brie 2013, printr‑o sen­tinţă de­fi­ni­tivă a ma­gis­tra­ţi­lor de la Cur­tea Su­premă, la pa­tru ani de în­chi­soare cu sus­pen­dare, cu un ter­men de în­cer­care de şase ani, şi la plata unor des­pă­gu­biri de peste 330.000 de do­lari, într-un pro­ces în care a fost acu­zat de abuz în ser­vi­ciu con­tra in­te­re­se­lor pu­blice. In­fra­cţiu­nile de care a fost acu­zat Mir­cia Mun­tean sunt le­gate de ce­da­rea ie­gală a unor te­re­nuri din do­me­niul pu­blic al De­vei, în vre­mea în care era pri­mar al mu­ni­ci­pi­u­lui Deva. El şi‑a păs­trat însă lo­cul în Par­la­men­tul României.

Zia­rul Adevărul


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.