Nulități de succes

25 noiembrie 2015

N‑a tre­cut multă vreme de când apă­reau zil­nic pe sti­clă și în știri, eta­lându-și in­cul­tura și aro­ganța de oa­meni cu bani fă­cuți fără muncă. Aveau ae­rul acela de su­pe­ri­o­ri­tate tru­fașă a par­ve­ni­tu­lui care se uită de sus la mu­ri­to­rii de rând și si­gu­ranța ce­lui care crede că poate cum­păra orice.

Și dacă pe vre­mea aceea toate stu­pize­ni­ile pe care le de­bi­tau tre­ceau drept știri din sport și ne erau pre­zen­tate la te­le­vi­zor și în presă, cred că e de in­te­res na­țio­nal să ve­dem și ima­gini cu în­că­ie­ra­rea din dubă din­tre Bu­te­lie și fra­ții Be­cali. Vreau să le văd dis­pe­ra­rea în ochi că se în­torc în puș­că­rie. Mă con­so­lează puțin.

Plus că ar fi edu­ca­tiv pen­tru mulți din țara asta care i‑au con­si­de­rat mo­dele pe aceste nuli­tăți de succes.

Fra­ții Ioan și Vic­tor Be­cali s‑au luat la bă­taie cu Cris­tian Borcea, după ce ul­ti­mul a aflat că cei doi frați au re­cu­nos­cut în fața in­stan­ței că i‑au dat mită ju­de­că­toa­rei Gea­nina Terceanu.

Cris­tian Borcea s‑a ener­vat după ce aflat că cei doi frați și-au re­cu­nos­cut fap­tele și i‑a acu­zat că din această ca­uză sen­tin­țele din Do­sa­rul Trans­fe­ru­ri­lor vor fi mă­rite. Fos­tul pre­șe­dinte exe­cu­tiv al Di­namo a pri­mit și ce mai mare sen­tință: șase ani și pa­tru luni cu executare.

Ast­fel, Borcea le‑a re­pro­șat acest lu­cru fra­ți­lor Be­cali, iar con­flic­tul a es­ca­la­dat și s‑a ajuns la vi­o­lență. Jan­dar­mii au in­ter­ve­nit ra­pid și i‑au des­păr­țit. In­ci­den­tul s‑a pe­tre­cut în duba care urma să‑i ducă pe cei trei îna­poi la Pe­ni­ten­ci­a­rul Poarta Albă, după au­di­e­rile care au avut loc marți la DNA.


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.