Muftiu, moft

27 noiembrie 2015

Nu prea e clar dacă muftiul Iu­suf în­cearcă să ne spună ceva cu aver­tis­men­tele as­tea, în sen­sul că are ști­ință de lu­cruri pe­ri­cu­loase care se în­tâm­plă prin co­mu­ni­ta­tea mu­sul­mană arabă, sau pur și sim­plu fo­lo­sește ge­nul ăsta de dis­curs doar ca să pre­seze so­ci­e­ta­tea să ac­cepte con­stru­i­rea unei mari mos­chei. Sper doar că bă­ie­ții cu ochi al­baș­tri de la SRI i‑au fă­cut o vi­zită și l‑au luat la în­tre­bări ce e cu afir­ma­ți­ile as­tea. Pen­tru că e vorba doar de mof­tu­rile unui muftiu poate ar fi bine să i se amin­tească de li­mi­tele în care te poți juca cu cuvintele.

Muftiul Muu­rat Iu­suf, re­pre­zen­tan­tul cul­tu­lui mu­sul­man din Ro­mâ­nia, trans­mite un ul­tim aver­tis­ment sta­tu­lui ro­mân, care are obli­ga­ţia să ve­ri­fice lă­ca­şu­rile de cult mu­sul­man care nu au avi­zul Muftiatului.

Sursa: Muftiul Muu­rat Iu­suf: „Este ul­ti­mul aver­tis­ment pe care îl dăm pri­vind pe­ri­co­lul care poate apă­rea în lu­mea mu­sul­mană din Ro­mâ­nia“ | adevarul.ro


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.