S‑a umflat ovăzu’n Klaus

22 februarie 2016

După un lung șir de tă­ceri in­a­dec­vate și de vor­biri ne­cum­pă­nite, pre­șe­din­tele Iohan­nis se adre­sează par­la­men­tu­lui. Mu­tul vor­bește, to­tuși. Dar nu spune ni­mic nou, ci tot ace­leași texte de ma­nual: să fa­cem să fie bine, ca să nu fie rău.

To­tuși, la fi­nal apare o notă in­e­dită: cică nu va fi un sim­plu spec­ta­tor și nu se va li­mita la un rol for­mal. Se naște un nou președinte-jucător?

Mă în­do­iesc. Cam ca atunci când scapi caii în ovăz, dom­nul Klaus Wer­ner paște la­com vorbe goale și se um­flă ca un bro­scoi de la ele. Pe urmă tace stra­te­gic, în timp ce‑i scade bu­rta și nu­mă­rul de like-uri.

Pre­se­din­tele Klaus Iohan­nis a aver­ti­zat luni ca nu va fi “un sim­plu spec­ta­tor” si nu se va li­mita la un “rol for­mal” in ceea ce pri­veste schim­ba­rile din sis­te­mul ju­ri­dic care vor

Sursa: Klaus Iohan­nis, des­pre nu­mi­rile care vor avea loc in jus­ti­tie in 2016 si sta­tul de drept: Nu voi fi un sim­plu spec­ta­tor in acest pro­ces si nu ma voi li­mita la un rol for­mal — Po­li­tic — HotNews.ro


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.