Dan sau Orban?

4 aprilie 2016

N‑aș pu­tea să jur că Nicu­șor Dan ar lua mai multe vo­turi de­cât Lu­do­vic Or­ban la pri­mă­ria ca­pi­ta­lei, dar e ab­so­lut lim­pede că se con­cu­rează re­ci­proc, fă­când să cre­ască sub­stan­țial șansele lui ma­dam Fi­rea. Dacă rămân amân­doi în cursă și nu se re­vine la ale­geri în două tu­ruri, e aproape si­gur că o să avem o țață in­com­pe­tentă în frun­tea Bu­cu­rești­u­lui în ur­mă­to­rii pa­tru ani.

Eu cred că cei doi can­di­dați de pe par­tea dreaptă ar tre­bui să se su­pună unui son­daj care să‑i pri­vească doar pe ei. Tre­buie puse două în­tre­bări: “Dacă Nicu­șor Dan se re­trage în fa­voa­rea lui Lu­do­vic Or­ban, veți vota cu Or­ban sau cu Fi­rea?” și “Dacă Lu­do­vic Or­ban se re­trage în fa­voa­rea lui Nicu­șor Dan, veți vota cu Dan sau cu Fi­rea?”. Cine iese mai bine în son­daje ar tre­bui sus­ți­nut de celălalt.

Nicu­șor Dan, can­di­dat la Pri­mă­ria Ca­pi­ta­lei, sus­ține că în cam­pa­nia elec­to­rală nu va face jo­cul nici­u­nuia din­tre par­ti­dele vechi și res­pinge oferta lan­sată de co­pre­șe­din­tele PNL Alina Gor­ghiu de a‑l sus­ține pe li­be­ra­lul Lu­do­vic Or­ban în ale­ge­rile lo­cale, scrie Agerpres.

Ci­tește: Nicu­șor Dan: În con­frun­tare di­rectă cu PSD câștig cele mai multe vo­turi, PNL să-și re­tragă candidatul


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.