Electric Booze&Mud

17 iulie 2016

Am avut oca­zia să stau de vorbă cu câ­teva per­soane care sunt fani Elec­tric Cas­tle. Unii care au fost an de an. Bă­ieți sim­pa­tici în ge­ne­ral. I‑am în­tre­bat ce le place la fes­ti­val. Că eu cu mu­zica asta “elec­trică” nu mă îm­pac prea bine. Ba chiar nu prea îmi vine să‑i spun mu­zică, dar, mă rog, nu vreau să in­tru în po­le­mici culturale.

Cert e că toți cei pe care i‑am în­tre­bat cum e la Elec­tric Cas­tle mi-au po­ves­tit că e multă lume, că sunt cor­turi, că e mișto, că e no­roi, că nu‑i bai, că stai în ci­zme și pe­le­rină de plas­tic. Eu ime­diat mi-am adus aminte ce se în­tâm­plă cu or­ga­nis­mul uman, mai ales pe la vâr­sta când hor­mo­nii cu­tre­ieră vo­ioși, când îl în­veș­mân­tezi în plas­tic și afară plouă și e o umeze­ală ge­ne­rală. Ime­diat am sim­țit că mă ia cu transpi­ra­ții doar gân­dindu-mă cum e stai o zi în­treagă așa. Mi-au mai po­ves­tit de ple­ca­tul de la cort și cum e cu ni­me­ri­tul cor­tu­lui la în­toar­cere, noap­tea, când ești cam beat și plin de no­roi. Iar unii au mai scă­pat vreo două șoapte des­pre niște iarbă, dar nu aia care e ter­ciu­ită de ci­zmele de cau­ciuc. Dar nici unul n‑a po­ves­tit ceva des­pre mu­zică… oare de ce?

Și de-aia cred că am ră­mas eu cu im­pre­sia că nu mu­zica e poanta la Elec­tric Cas­tle. Pro­ba­bil că e mișto no­ro­iul și băutura.


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.