Să toaletăm România

17 iulie 2016

Avea taică-meu o vorbă: când ești prost, unde te doare? Pe dom­nul Cor­doș pare să‑l doară min­tea. S‑o fi mo­lip­sit de la ma­dam Fer­tila-Fi­rea care s‑a apu­cat de toa­le­tat co­pa­cii prin Bu­cu­rești și el și‑o fi zis: hai să toa­le­tăm toată țara, ce pana mea!

Măi, nea Cor­doș, ai fost vreo­dată în pă­dure, nene? Că dacă ai fi fost ai fi vă­zut că la șes e cu­rat în pă­dure ca‑n casă, nu gă­sești un vreasc pe jos. Îl adună lu­mea, că are ne­voie. Iar la munte de ce crezi că rămân cră­cile și us­că­tu­rile pe jos? Fi­indcă nu tre­buie ni­mă­nui, is­te­țule. Ori crezi că ăia de la munte sunt proști și nu știau că pot lua vreas­cu­rile și te aș­tep­tau pe tine să le faci pro­gram na­țio­nal de toaletare?

Băi, nene, e ok să nu știi, da’ în­treabă și tu pe ci­neva care se pri­cepe îna­inte să te apuci să des­chizi gura aiu­rea. Că te râd și cur­cile. Ai im­pre­sia că asta e re­clamă elec­to­rală, o să te vo­teze ci­neva că le-ai dat voie să adune vreas­curi din pădure?

Se­na­to­rul PSD Ale­xan­dru Cor­doş a ce­rut Gu­ver­nu­lui, într‑o în­tre­bare adre­sată şe­fu­lui Exe­cu­ti­vu­lui, să ia în cal­cul im­ple­men­ta­rea unui Pro­gram na­ţio­nal pri­vind toa­le­ta­rea şi igie­ni­za­rea zo­ne­lor îm­pă­du­rite, cu sti­mu­la­rea lo­cu­i­to­ri­lor din zo­nele de munte, prin po­si­bi­li­ta­tea de a be­ne­fi­cia de lemn pen­tru foc, mi­nis­trul Me­diu­lui, Cris­tina Pa­şca Pal­mer răs­pun­zând că există deja le­gi­sla­ţie în do­me­niu şi nu se impune.

Ci­tește: Un se­na­tor PSD a ce­rut Gu­ver­nu­lui Pro­gram na­ţio­nal de toa­le­tare a pă­du­ri­lor. Mi­nis­trul Me­diu­lui res­pinge ideea | adevarul.ro


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.