Onoarea și demnitatea de moroșan

18 iulie 2016

Eu nu re­u­șesc să în­țe­leg din punct de ve­dere lo­gic cum se poate ca un in­di­vid care a fost prins cu mită și e ares­tat pre­ven­tiv să poată de­pune ju­rămân­tul ca pri­mar. Nu pri­cep și gata. Cum vine asta? El se jură că nu fură, dar l‑am prins cu rața‑n gură?

Am avut oca­zia să‑l cu­nosc pe taică-său. Și ăla era tot așa un mân­că­tor de ra­hat și cu gân­dul nu­mai la în­vâr­teli ne­cu­rate. Da’ fiu-su’ de­pă­șește orice li­mite. Ce dracu’, bă mo­ro­șe­ni­lor, vă știam oa­meni dintr‑o bu­cată, nu pu­pă­tori în cur ai unui hoț și min­ci­nos dovedit!

Pri­ma­rul ales al mu­ni­ci­pi­u­lui Baia Mare, Că­tă­lin Che­re­cheș, a de­cla­rat luni, la mo­men­tul de de­pu­nere a ju­rămân­tu­lui la se­diul pri­mă­riei unde a fost adus sub es­cortă de la Pe­ni­ten­ci­a­rul Gherla, că le mul­țu­mește bă­i­mă­re­ni­lor și ma­ra­mu­re­șe­ni­lor de la care a în­vă­țat “ce în­seamnă să fii demn, să fii mân­dru, să fii cu­ra­jos, să fii me­reu cu frun­tea sus, să mergi cu dem­ni­tate și onoare îna­inte, să crezi în Dumnezeu”.

Ci­tește: Che­re­cheș: Am ve­nit acasă să de­pun ju­rămân­tul de pri­mar cu onoare și cu dem­ni­tate, pen­tru bi­nele ora­șu­lui – AGERPRES


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.