Această modă a doctoratelor

24 iulie 2016

Mă gân­desc că dom­nul Ne­go­iță, dis­tins in­te­lec­tual care a re­u­șit să ter­mine un li­ceu doar la 31 de ani, ar pu­tea să ela­bo­reze nițel mai mult pe tema “mo­dei doc­to­ra­te­lor”. Ce vrea să spună cu asta? Că există niște cu­tume în lu­mea po­li­tică după care s‑a luat și el? Cine l‑a in­spi­rat să de­vină doc­tor cu copy-paste? Nu ar vrea să de­ta­li­eze pu­țin subiectul?

Co­mi­sia de etica a Aca­de­miei de Po­li­tie “Ale­xan­dru Ioan Cuza” a con­sta­tat ca lu­cra­rea de doc­to­rat a pri­ma­ru­lui Sec­to­ru­lui 3, Ro­bert Ne­go­ita, este un pla­giat si a ce­rut Con­si­li­u­lui Na­tio­nal Na­tio­nal de Ates­tare a Ti­tlu­ri­lor, Di­plo­me­lor si Cer­ti­fi­ca­te­lor Uni­ver­si­tare (CNATDCU) sa ii re­traga ti­tlul de doctor.

Ci­tește: Co­mi­sia de etica a Aca­de­miei de Po­li­tie a sta­bi­lit ca lu­cra­rea de doc­to­rat a lui Ro­bert Ne­go­ita e un pla­giat si a pro­pus re­tra­ge­rea titlului/ Re­ac­tia pri­ma­ru­lui Sec­to­ru­lui 3: Nu re­gret ca imi va fi re­tras ti­tlul de doc­tor, re­gret ca m‑am la­sat ten­tat de aceasta moda — Esen­tial — HotNews.ro


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.