Să continuăm programul Cioloș, zic

9 octombrie 2016

Dom­nul Ghi­nea su­ge­rează în ar­ti­co­lul de mai jos că ar exista o cale ca pro­gra­mul în­ce­put de gu­ver­nul Cio­loș să con­ti­nue: PNL și USR să con­vingă oa­me­nii că e bine să meargă mai departe.

Eu aș zice că doamna Gor­ghiu deja se pre­gă­tește să sus­țină pro­gra­mul gu­ver­nu­lui Cio­loș. Cred că de aia vrea să le aducă pe Si­mona Gher­ghe de la La­trina 3 și pe De­nise Ri­fai de la Re­a­li­ta­tea, ca să dea mai multă sub­stanță vi­i­toa­rei guvernări.

Acuma, pe bune, eu în­țe­leg că vrea să cum­pere bu­nă­vo­ința aces­tor două pos­turi TV în cam­pa­nia elec­to­rală, da’ poți să pre­tinzi că vrei re­forme când te în­so­țești cu niște maimuțe?

„În con­tex­tul unei ma­și­nă­rii de pro­pa­gandă nu os­tile, ci uci­gă­toare, sunt forțe po­li­tice care nu se lasă atrase în această pre­siune psi­ho­lo­gică a pro­pa­gan­dei și spun: Acesta e un Gu­vern care a fă­cut lu­cruri bune și ar tre­bui să gă­sim o for­mulă de a con­ti­nua. Dacă aceste forțe po­li­tice vor pu­tea să con­vingă po­pu­la­ția și pro­gra­mul aces­tui Gu­vern poate fi pre­lun­git, eu m‑aș bu­cura foarte mult”, a de­cla­rat Ghinea.

Ci­tește: Cris­tian Ghi­nea: Dacă PNL și USR vor pu­tea să con­vingă po­pu­la­ția și pro­gra­mul aces­tui Gu­vern poate fi pre­lun­git, eu m‑aș bu­cura foarte mult


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.