Teleorman înseamnă intelectual sofisticat

25 octombrie 2016

Buei, agra­ma­ți­lor și in­cul­ți­lor care este, să știți că la Te­le­or­man toți e de­cât in­te­lec­tu­ali so­fis­ti­cați, ca du­amna Car­men, care e prima pe lista PSD la ale­geri. Deci du­amna Car­men s‑a ui­tat pe re­gis­trul co­mer­țu­lui și a gă­sit 255 de firme care vinde cărți, buei!

Și să nu ve­niți la mine cu texte de-alea ră­su­flate că așa face toate se­re­le­u­rile, își pune toate co­du­rile CAEN pe obiectu’ de ac­ti­vi­tate, da’ ei vinde ciungă și bis­cu­iți, că vă plez­nesc, da?

Car­men Da­niela Dan, can­di­dat al PSD Te­le­or­man pen­tru fun­cţia de se­na­tor, îl con­tra­zice pe po­li­ţis­tul Ma­rian Go­dină, cel care a afir­mat că vo­lu­mul său nu a fost do­rit de nicio li­bră­rie din Te­le­or­man de­o­a­rece nu este nicio li­bră­rie în acest ju­deţ. So­cial-de­mo­crata sub­li­ni­ază, de ase­me­nea, că Te­le­or­ma­nul nu e un „ju­deţ de in­culţi şi agramaţi“.

Ci­tește: Ma­rian Go­dină, con­tra­zis de un can­di­dat PSD din Te­le­or­man la par­la­men­tare, pe tema li­bră­ri­i­lor: „Te­le­or­ma­nul nu este un ju­deţ de in­culţi şi agra­maţi“ | adevarul.ro


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.