Noutăți din Republica Ortodoxă România

3 noiembrie 2016

Eu zic să nu ne mai în­cur­căm cu ju­mă­tăți de mă­sură. Hai să scriem în con­sti­tu­ție că fa­mi­lia este for­mată dintr-un băr­bat și o fe­meie care au voie să co­pu­leze doar o dată pe an, noap­tea, cu lu­mina stinsă, cu pla­puma în cap, în po­zi­ția mi­sio­na­ru­lui, pen­tru ma­xim cinci mi­nute și ei nu tre­buie să‑i placă. Și să in­ter­zi­cem în rest orice alu­zie la sex. Le pu­nem la doamne și domni­șoare niște cear­cea­furi în cap care să atârne până la pământ, să nu li se vadă fața, țâ­țele și cu­rul și vor­bim în­tre noi fo­lo­sind doar cu­vinte pline de ev­la­vie și sme­re­nie. Amin.

Domnii și doam­nele de la Coa­li­ția pen­tru Fa­mi­lie, hai să ne mo­bi­li­zăm în p__a mea și să‑i ex­ter­mi­năm pe cur­va­rii ăș­tia de atei în nu­mele Dom­nu­lui și să adu­cem iu­bi­rea lui Ii­sus prin­tre noi!

NB: Nu mă dau în vânt după ver­su­rile pu­e­rile ale cân­te­ce­lor De­liei, dar să te apuci să re­clami ex­pre­sii de ge­nul “în­ne­bu­nesc când m‑atingi” de­notă că sunt unii frus­trați rău de lipsa de sex din viața lor…

De­lia este din nou în vi­zo­rul Con­si­li­u­lui Na­ţio­nal al Au­di­o­vi­zu­a­lu­lui (CNA), de această dată din ca­uza pie­sei „Gura Ta“ re­cla­mată pen­tru ver­su­rile con­si­de­rate de unii te­les­pec­ta­tori şi as­cul­tă­tori drept indecente.

Ci­tește: De­lia, din nou în vi­zo­rul CNA: un pă­rinte cere in­ter­zi­ce­rea pie­sei „Gura Ta“. Care sunt mo­ti­vele | adevarul.ro


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.