Fariseul cel fățarnic

21 noiembrie 2016

Pro­ba­bil că sâr­bii au acor­dat auto­no­mie lo­cală mi­no­ri­tă­ții ma­ghiare, pen­tru că se știe cât de pri­e­te­noși sunt cu alte na­ții. Și dacă nu mă cre­deți pe mine, întrebați‑i pe bo­s­n­iaci, pe croați, pe ma­ce­doni, pe ko­so­vari. Cu toți sâr­bii s‑au pur­tat exemplar.

Așa că nu mă în­do­iesc că și cu ma­ghia­rii din Ser­bia se poartă la fel. Nu ca ne­sim­ți­ții de ro­mâni, pe care domnu’ Vi­k­tor îi apos­tro­fează de câte ori are oca­zia că nu știu să res­pecte mi­no­ri­tă­țile. Da’ de­geaba, n‑ai cu cine!

Ó is­te­nem!

Gu­ver­nele sârb și un­gar au avut luni o re­u­niune co­mună în ora­șul sârb Nis, la fi­na­lul că­reia șe­ful exe­cu­ti­vu­lui de la Bel­grad, Ale­k­san­dar Vu­cic, a apre­ciat că mi­no­ri­ta­tea ma­ghiară din Ser­bia se bu­cură de un tra­ta­ment foarte bun și la fel se în­tâm­plă cu mica mi­no­ri­tate sârbă din Un­ga­ria, trans­mite agen­ția Tanjug.

Ci­tește: Pre­mi­e­rii Vu­cic și Or­ban și-au mul­țu­mit re­ci­proc pen­tru mo­dul în care Un­ga­ria și Ser­bia tra­tează mi­no­ri­tă­țile – AGERPRES


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.