De ce crede Dragnea că protestele sunt finanțate

20 februarie 2017

În­cep să cred că cei din PSD sunt sin­cer con­vinși că pro­tes­tele au fost or­ga­ni­zate de că­tre ci­neva. Ceea ce nu știu exact este de că­tre cine. Și atunci con­stru­iesc fel și fel de sce­na­rii. Acum nu mai e So­ros, sunt multinaționalele.

Ce nu în­cape în min­tea lor este cum e po­si­bil ca atâ­ția oa­meni să se or­ga­ni­zeze și să pro­ducă un ast­fel de efect. Pen­tru că la PSD sin­gu­rul fel în care se poate ob­ține ceva oa­re­cum si­mi­lar e cu bani mulți și or­ga­ni­zare ceas. Tre­buie auto­buze cu care să aduci oa­meni, pri­mari care să‑i mo­bi­li­zeze, bani ca să‑i plă­tești pe ăia care dau to­nul la stri­gat lo­zinci. Ce mai, e de­ranj mare și tre­buie to­tul pre­gă­tit cu mi­nu­ți­o­zi­tate în avans. Păi știți cât a mun­cit par­ti­dul pen­tru or­ga­ni­za­rea zi­lei lui Vic­tor Vi­o­rel, pe sta­dio­nul național?

Și noi am ie­șit în stradă câți să um­plem zece sta­di­oane și am fă­cut pro­iec­ții la­ser pe clă­diri, am avut pan­carte cu me­saje hai­oase, ma­rio­nete cu per­so­naje po­li­tice și voi vreți ca ei să cre­adă că e auto­or­ga­ni­zare și autofinanțare…

Preşe­din­tele PSD, Li­viu Drag­nea, a de­cla­rat că aş­teaptă mai multe in­for­ma­ţii de la şe­ful Co­mi­siei SRI, Adrian Ţu­ţu­ianu, pe tema im­pli­că­rii mul­ti­na­ţio­na­le­lor în pro­tes­tele din ul­ti­mele 20 de zile.

Ci­tește: L. Drag­nea: Am au­zit zvo­nuri că mul­ti­na­ţio­na­lele au fi­nanţat protestele


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Mihai Fediuc

    De prost. De frica. De idiot. De.….


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.