Ponta și Năstase, doi sorosiști

13 martie 2017

Pro­gra­mul de gu­ver­nare al PSD e o mare țeapă. O spune multă lume în ul­tima vreme, dar po­po­rul PSD n‑are urechi să audă și nici cre­ier sa pri­ceapă. Și de aceea, tu­tu­ror ce­lor care atrag aten­ția că ne în­drep­tăm spre pră­pas­tie, po­po­rul PSD le răs­punde că sunt in­vi­di­oși pe suc­ce­sul par­ti­du­lui lor drag, că vor să răs­to­arne un gu­vern ales de­mo­cra­tic, că sunt ma­ni­pu­lați și plătiți de Soros.

Dragă po­po­rule PSD, în ul­ti­mile zile două per­soane au spus ace­lași lu­cru pe care vi‑l spu­nem și noi, cor­po­ra­tiș­tii și so­ro­siș­tii: pro­gra­mul PSD nu are sus­te­na­bi­li­tate și va eșua. Pe noi nu ne cre­deți, poate îi cre­deți pe ăș­tia doi. Pen­tru că‑s de-ai voș­tri. Ponta și Năs­tase. Sau te po­me­nești că și ăș­tia sunt sorosiști?

Par­ti­dul pare in mo­men­tul de fata ca da bani la tot car­ti­e­rul, oa­me­nii se bu­cura, dar sa ve­dem sus­te­na­bi­li­ta­tea pe ter­men lung.
Adrian Năs­tase la An­tena 3

Tre­buie sa mer­gem in sus, sa avem un sur­plus si sa‑l fo­lo­sim pen­tru sa­la­rii, pen­sii, in­ves­ti­tii. Mie mi-este teama ca noi acum im­par­tim ce nu avem, si zau ca nu-mi do­resc sa se in­tam­ple lu­crul acesta.
Vic­tor Ponta la Ro­mâ­nia TV


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.