Mafia lemnului încearcă să se ascundă

12 mai 2015

Ăsta e un exem­plu cla­sic de in­for­ma­ții ero­nate care agită spi­ri­tele și cre­ează false acu­za­ții. Cică gu­ver­nul, adică Ponta, i‑a prins pe ăia de la Rom­silva aju­tând la de­fri­șa­rea pă­du­ri­lor. Când ci­tești atent ob­servi că sunt niște ne­re­guli bi­ro­cra­tice, sanc­țio­na­bile și ele, dar în nici un caz nu sunt le­gate di­rect de de­fri­șări: au ac­cep­tat la li­ci­ta­ții de masă lem­noasă firme cu da­to­rii la stat sau care aveau do­cu­men­ta­ții in­com­plete, au schim­bat niște re­gu­la­mente deși nu erau în­drep­tă­țiți să o facă etc. Asta nu e o do­vadă clară că au aju­tat la vreo de­fri­șare. Do­ve­zile sunt în altă parte, firește.

Se tot ca­ută țapi is­pă­și­tori co­la­te­rali, ba Schwei­gho­fer, ba Rom­silva, ca să nu se meargă la esența pro­ble­mei: ma­fia lem­nu­lui con­dusă de politicieni.

Cor­pul de con­trol al gu­ver­nu­lui a des­co­pe­rit, în doar 5 ju­deţe, pre­ju­di­cii de mil. lei şi de­fri­şări ile­gale la scară mare fă­cute chiar cu aju­to­rul Romsilva.

Sursa: De­fri­șări ILEGALE în 5 ju­dețe, cu acte in re­gula | Info-CS


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.