Răsplata pentru revoluționarul Arșinel

10 august 2015

Me­di­o­cri­ta­tea asta de Ar­și­nel, a că­rui mare ca­rieră ar­tis­tică a fost în­cu­nu­nată de multe pu­pă­turi în fund de la alte me­di­o­cri­tăți ca și el, vrea să fie re­mu­ne­rat pen­tru ro­lul re­vo­lu­țio­na­ru­lui. Și asta pen­tru că el n‑a fost răs­plătit mul­țu­mi­tor, deci mă­car niște fir­fi­rei să‑i pice.

Ca mare ac­tor ce este, domnia sa ne‑a în­cân­tat cu cele cinci poante ră­su­flate pe care le spune de vreo trei­zeci de ani în­coace, cu șar­mul său ne­di­si­mu­lat în ro­lul de ba­ba­lâc de far­ma­cie, pre­cum și cu obrăz­ni­cia ne­sim­țită din ro­lul pa­cien­tu­lui care pri­mește un transplant de ri­nichi fără să aș­tepte la rând. Lu­ând în con­si­de­rare aceste de­o­se­bite me­rite ar­tis­tice ală­turi de ire­pro­șa­bila sa con­du­ită so­ci­ală, mi se pare de bun simț să‑l răs­plătim cu un bi­ne­me­ri­tat: ia mai du-te‑n…, sal­tim­banc de far­ma­cie! Și un șut în fund, ca bonus.

La 25 de ani de la Re­vo­lu­ţie, Gu­ver­nul ne obligă să su­por­tăm din bani pu­blici o nouă se­rie de pri­vi­le­gii pen­tru cei care pre­tind că au de­ter­mi­nat pră­bu­şi­rea co­mu­nis­mu­lui în 1989. Prin­tre ei se află foşti par­la­men­tari, ac­tori ce­le­bri, foşti mem­bri ai gu­ver­ne­lor de după ’89, dar şi per­soane care la Re­vo­lu­ţie aveau 10 ani!

Sursa: Dezmă­ţul bu­ge­tar con­ti­nuă: in­dem­ni­za­ţii de 4.000 de lei pen­tru re­vo­lu­ţio­nari! Arşi­nel: „Mă­car aşa să fiu răs­plătit“ | adevarul.ro


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.