Simona Halep — eliminată la Turneul Campioanelor

29 octombrie 2015

Nu, Si­mona dragă, n‑o să re­vii mai pu­ter­nică. Asta e tot ce poți, acum mi‑e lim­pede. Ro­agă-te să ai parte de con­junc­turi de-as­tea fa­vo­ra­bile ca să stai pe o po­zi­ție frun­tașă și să mai faci niște bă­ni­șori. Aud că Se­rena e gra­vidă, Șa­ra­pova poate se ac­ci­den­tează iar. O mai mer­me­lești și tu pe la niște tur­nee de-as­tea se­cond-hand și poate te ții pe-acolo prin frun­tea clasamentului.

Dar te­nis mai bun de-atât n‑o să joci pro­ba­bil nici­o­dată. N‑ai ce-ți tre­buie. Nu, nu e vorba de ser­vici, nici de re­ver. E vorba că n‑ai ca­rac­te­rul unui în­ving­ă­tor. Și asta nu se în­vață. Îl ai sau nu. Sorry, la tine e lipsă.

Si­mona Ha­lep, prin­ci­pala fa­vo­rită și nu­mă­rul 2 mondial, a spus, după ce a fost eli­mi­nată de la Tur­neul Cam­pi­oa­ne­lor că este mul­țu­mită de anul 2015, dar că are ne­voie de o va­canță în care să nu se mai gân­dească la te­nis. Ea spune că va re­veni mai pu­ter­nică se­zo­nul viitor.

Sursa: Re­ac­ția Si­mo­nei Ha­lep, după eli­mi­na­rea de la Tur­neul Cam­pi­oa­ne­lor: “Sunt mul­țu­mită de 2015. Voi re­veni mai pu­ter­nică” | Ro­ma­nia Libera


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. florin

    E de lo­cul 10–20 asta e,e min­ci­noasa po­zi­ția ei de acu.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.