Sturzu va cânta din nou?

14 decembrie 2015

Mi­hă­iță Sturzu, bi­ne­cu­nos­cut nouă prin apa­ri­ți­ile sale șlă­gă­roase ca mem­bru al tru­pei Hi‑Q, ajun­sese mare po­li­ti­cian, li­der al ti­ne­re­tu­lui pe­se­dist. Însă brusc, după ce tu­to­rele său po­li­tic a fost tri­mis cu un șut în fund la lada de gu­noi a par­ti­du­lui, ci­ri­pi­to­rul po­li­ti­cian și‑a des­co­pe­rit ve­le­i­tă­țile de mo­ra­list po­li­tic. Până acum nu pă­rea de­ran­jat de min­ciu­nile lui Ponta, de pla­gi­a­tul gro­so­lan al lu­cră­rii sale de doc­to­rat sau de pro­ble­mele pe care acesta le avea cu justiția.

Însă de în­dată ce a in­trat în con­flict cu Li­viu Drag­nea, Sturzu a do­bân­dit o iri­ta­bi­li­tate acută la co­rup­ție și n‑a mai pu­tut să tacă și să as­cundă ru­fele mur­dare ale par­ti­du­lui. Mo­tiv pen­tru care e foarte pro­ba­bil ca sti­ma­tul po­li­ti­cian pe­se­dist să de­vină pă­să­rică li­ber-cân­tă­toare. Oare mai știe să cânte me­lo­dia aia cu gașca care nu poate să stea li­niș­tită nici o clipă?

Li­de­rul TSD Mi­hai Sturzu a de­mi­sio­nat din par­tid, după un con­flict ver­bal ex­trem de dur, în ple­nul Con­gre­su­lui TSD, cu preşe­din­tele PSD, Li­viu Dragnea.

Sursa: Mi­hai Sturzu a de­mi­sio­nat din frun­tea Ti­ne­re­tu­lui So­cial De­mo­crat şi din PSD | Ro­ma­nia Libera


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.