Încă un infractor la pușcărie

31 ianuarie 2016

In­di­vi­dul ăsta e prin­tre cele mai de­tes­ta­bile per­soane pe care mi‑a fost dat să le văd. Am avut ne­plă­ce­rea să‑l cu­nosc cu mult îna­inte de a de­veni se­na­tor PSD și di­rec­tor Rom­silva, pe când era ceva șef la Târ­go­viște. Un per­so­naj lip­sit de ca­rac­ter și de dem­ni­tate pro­fe­sio­nală, care nu era pre­o­cu­pat de­cât de cum să ser­vească PSD ca să-și asi­gure ca­riera politică.

Acum că ajunge la puș­că­rie (am fost foarte dez­a­mă­git când a luat doar cu sus­pen­dare) sper să se apuce de scris cărți ca toți cei­lalți puș­că­ri­ași. Ar pu­tea să ex­plice într-un vo­lum cum se exe­cută lu­cră­rile sil­vice cu tan­cul pe care l‑a cum­pă­rat pen­tru Rom­silva cu un preț de 1700 de ori mai mare.

Şan­ta­jul fă­cut de că­mă­tari asu­pra fi­u­lui său a fost apă­ra­rea fos­tu­lui de­pu­tat PSD Ion Du­mi­tru pen­tru a‑i con­vinge pe ju­de­că­tori că nu şi‑a do­nat în­treaga avere ca să scape de plata des­pă­gi­bi­ri­lor din do­sa­rul Rom­silva. Ju­de­că­to­rii nu l‑au cre­zut şi i‑au trans­for­mat în­chi­soa­rea cu sus­pen­dare pri­mită în 2013 în 3 ani cu executare.

Sursa: Ne­si­mţire de PSD-ist. Cum a în­cer­cat Ion Du­mi­tru să‑i în­du­plece pe ju­de­că­tori să nu‑l bage la pu­ş­că­rie | adevarul.ro


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.