Dragnea, ești un bou

4 noiembrie 2016

Dacă am o an­ti­pa­tie pro­fundă pen­tru pe­se­diști în ge­ne­ral și pen­tru câ­țiva din­tre ei în par­ti­cu­lar, e exact pen­tru ge­nul ăsta de lu­cruri. Nu­mai în co­mu­nism ți se spu­neau niște min­ciuni sfrun­tate în față, de că­tre niște inși care nici nu cli­peau când le de­bi­tau. Pro­gra­mul TV era plin de “îm­pli­niri mă­rețe” anun­țate de tot so­iul de in­di­vizi de prin țară, di­rec­tori de fa­brici și pre­șe­dinți de CAP-uri care min­țeau cu gura plină fără să aibă nici cea mai mică jenă. Toți au avut apoi ace­eași scuză pe­ni­bilă: le era frică să spună adevărul.

În ca­zul lui Drag­nea, Ponta & co care mai e scuza? Lor din ce mo­tiv le place să mintă? Pen­tru că în pro­blema asta cu tra­ta­men­tele he­pa­ti­tei C treaba e sim­plă: pro­gra­mul a fost în­tre­rupt sau nu. E ori albă, ori nea­gră. Vlad Vo­i­cu­lescu, mi­nis­trul ac­tual al să­nă­tă­ții, spune că pro­gra­mul nu s‑a oprit nici­o­dată. Drag­nea zice că ba da, din ca­uză că gu­ver­nul e in­com­pe­tent și lip­sit de interes.

Pe cine să cred? Pe Vo­i­cu­lescu care, îna­inte de a fi mi­nis­tru, s‑a zbă­tut pe ba­nii și tim­pul lui să aducă me­di­ca­mente ce nu se gă­seau în Ro­mâ­nia unor ro­mâni bol­navi? Sau pe Drag­nea care e deja in­frac­tor cu acte și mai are vreo două do­sare pe­nale în curs de judecată?

Vreau ade­vă­rul și dacă el e de par­tea gu­ver­nu­lui, îl vreau pe Drag­nea la puș­că­rie pen­tru ca­lomnie și in­sultă. Pen­tru că as­tea nu sunt afir­ma­ții po­li­tice, as­tea sunt mi­ze­ri­ile cu care au in­to­xi­cat min­tea ro­mâ­ni­lor de 25 de ani!

Pre­șe­din­tele PSD, Li­viu Drag­nea, sus­ține că zece mii de bol­navi de he­pa­tita C ar fi fost vin­de­cați în acest an cu pre­țul a două sculp­turi “Cu­min­țe­nia Pămân­tu­lui”, dar Gu­ver­nul a blo­cat pro­gra­mul din “lipsă de in­te­res și, poate, și din incompetență”.

Ci­tește: Drag­nea: Gu­ver­nul a blo­cat pro­gra­mul pe he­pa­tita C din lipsă de in­te­res și in­com­pe­tență – AGERPRES


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.